REKISTERISELOSTE

Seloste henkilötietojen käsittelystä Naturally for the Senate – Senaatin Vuosikokous 2019 järjestämisen aikana.

Rekisterinpitäjä: JCI Senate Finland ry, yhteys: info@suomensenaatti.fi

Tietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeusperuste: Suostumus

​Rekisteröidyt ja henkilötiedot: Naturally for the Senate – Senaatin Vuosikokous 2019 osallistujat. Osallistujista tallennetaan kaikki ilmoittautumisajan tiedot, jotka hän on syöttänyt rekisteröitymisen yhteydessä (=katso rekisteröintikyselylomake).

Tietojen vastaanottajat ja tietojen siirrot: Suomensenaatti.fi-sivulla julkaistaan siihen suostumuksensa antaneiden osallistujien nimet, nuorkauppakamari ja jäsenstatus. Kaikkien osallistujien tietoja tallennetaan Google Docs-järjestelmään ja annetaan järjestäjätiimille. Tietoja voidaan luovuttaa JCI Senate Finald Ry:n ja Vihdin Nuorkauppakamari ry:n käyttöön. Lisäksi nimi- ja ruokavaliotiedot annetaan gaala-illallisen järjestävälle pitopalvelulle.

Tietojen poistamisen määräajat: Osallistujalistaa säilytetään seuraavan vuoden vuosikokouksen päättymisen jälkeen vuosikokouksen raportointia varten. Tiedot poistetaan viimeistään vuoden kuluttua vuosikokouksen päättymisen jälkeen. Laskutus- ja maksutiedot säilytetään viranomaisten ja lainsäädännön edellyttämällä tavalla ja vaaditun määräajan puitteissa.

Tietojen suojaus: Tietoja säilytetään kokousta varten perustetussa Google Drive-kansiossa, johon on pääsy #Nofilter-vuosikokouksen kokoustoimistovastaavalla, kokouspäälliköllä, apulaiskokouspäälliköllä, talousvastaavilla ja viestintävastaavalla. Google Docs-ilmoittautumisjärjestelmään on pääsy rajatusti kokoustiimillä. Googlen tietosuoja ehdot löytyvät https://cloud.google.com/product-terms

Rekisteröidyn oikeudet:

Rekisteröidyllä on oikeus saada kopio omista tiedoistaan. Rekisteröity voi milloin tahansa kieltää tietojensa käsittelyn.

Rekisteröidyllä on oikeus valittaa käsittelyyn liittyvistä asioista Tietosuojavaltuutetulle.

Tietojen antaminen ei ole pakollista, mutta Naturally for the Senate – Senaatin Vuosikokous 2019 osallistuminen edellyttää tietojen antamista.