Yhteistyökumppanit


https://www.hotellinuuksio.fi/

Hotelli Nuuksio tarjoaa monipuoliset ja virikkeelliset tilat kokouksellemme. Nuuksion Kansallispuiston läheisyys tuo oman säväyksensä ja ohjelma on rakennettu niin, että kaikki kokousvieraat pääsevät nauttimaan ”luonnon antimista” tavalla tai toisella.
Majoituskapasiteetin ollessa rajallinen, olemme neuvotelleet myös. ”maanläheisempiä” vaihtoehtoja seikkailunhaluisille. Lisäksi läheisestä hotellista on saatavilla majoitusta. Korostamme, että nopeat syövät hitaat, joten varaa majoitus tästä!

https://www.vihti.fi/kuntana/

Vihti on luonnonkaunis ja nuorekas noin 29 000 asukkaan kunta pääkaupunkiseudun kupeessa.

Vihti sijaitsee noin 45 kilometriä Helsingistä Turun suuntaan, Turun moottoritien varrella. Rajanaapureitamme ovat muun muassa Espoo, Kirkkonummi ja Nurmijärvi. Vihdistä on vain noin 15 minuutin ajomatka Kehä III:lle ja Helsinkiin täältä ajaa noin 45 minuutissa.

Vihdissä luonto on lähellä ja liikuntamahdollisuuksia löytyy jokaiselle. Nuuksion kansallispuisto, Nummelanharju ja muut ulkoilualueet sekä hiihto-, melonta- ja polkupyöräreitit antavat virtaa arkeen. Lukuisat järvet tuovat uimarannat sekä kaikenlaisen vesillä liikkumisen luontevaksi osaksi vapaa-aikaa.

Suomalainen sijoitusalan ammattilainen

https://unitedbankers.fi/

United Bankers on sijoitustuotteita ja -palveluita tarjoava yritys. Vuonna 1986 perustettu kotimainen sijoitusalan konserni aloitti liiketoimintansa arvopaperinvälityksestä. Tänä päivänä konsernin liiketoiminta-alueisiin kuuluvat lisäksi varainhoito, pääomamarkkinapalvelut sekä rahastojen hallinnointi. Varainhoidossa yhtiö on erikoistunut muun muassa reaaliomaisuussijoittamisen ratkaisuihin.

Pankkiryhmistä riippumaton United Bankers on keskisuuri kotimainen sijoitusalan yritys. Yhtiön keskeinen voimavara on kokeneiden ja ammattitaitoisten ihmisten vahva tiimityö. Yhtiö tähtää kannattavaan kasvuun kaikilla liiketoiminta-alueillaan. Tavoitteena on tulla merkittäväksi ja tunnetuksi toimijaksi Suomen lisäksi myös muissa Pohjoismaissa.

Lexus Kaivoksela hoitaa Senaatin autotarpeet

Hyvä Senaattori ja avec!

Tervetuloa Lexus Kaivokselaan tutustumaan Lexuksen itselataaviin vähäpäästöisiin premium hybrideihin, sekä Suomen parhaaseen autokaupan palveluun. Mallistosta löytyy niin kompaktia hatchbackia, SUV-crossoveria, sedania sekä vaativammille korkean suorituskyvyn sport-coupé -vaihtoehtoja.

Katso tästä lisää ja ota yhteyttä.

https://highpeak.fi/

Olemme kokenut ja ansioitunut huomioinnin asiantuntijaorganisaatio. Tuote- ja palveluvalikoimastamme löytyy keinot kaikkiin tarpeisiin ja tilanteisiin, vahvimpien brändien sekä verkkokaupparatkaisujen voimin. Toimintamme perustuu ytimeen osuvien ratkaisujen hakemiseen, jotka räätälöimme asiakkaittain ilman ala- tai kokorajoituksia. Toimistomme sijaitsevat Tampereella, Espoossa ja Porissa.

Sloganimme “Bright ideas. True colours.” on lupaus ehtymättömästä kyvystämme ja päättäväisyydestämme hakea aina uusi, virkistävä ja tarkoitukseen kuin nakutettu tapa huomioida yrityksen sidosryhmiä. Se on myös viesti niin asiakkaillemme kuin itsellemmekin kantaa ylpeinä oman organisaatiomme värejä ja tehdä parhaansa yhteisen menestyksen eteen.


www.homcare.fi/ullahonkimaa

HomCare Finland Oy n suomalainen suoramyyntiyritys, jonka tavoitteena on parantaa kotien ja ihmisten myymällä ja markkinoimalla kodinhoito ja kosmetiikkatuotteita. Uusimpana innovaationa on BioSwipe -tuotesarja kodinhoitotuotteet, jotka perustuva probiootteihin eli hyviin bakteereihin. Probiootit ja niiden tuottamat tehokkaat biotensidit hajottavat tehokkaasti rasva-, proteiini- ja hiilihydraattilikaa. Probiootit vievät myös elintilaa haitallisilta bakteereilta ehkäisten niiden hallitsematonta lisääntymistä. Lopputuloksena on puhdas ja mikrobitasapainoltaan ihanteellinen koti. HomCaren tuotteita voi hankkia suoraan HomCare-edustajilta tai heidän nettikaupoistaan.

Menossa mukana lisäksi:

https://www.makuliha.fi/

Makkaratarjoilun notskilla tarjoaa Makuliha:

www.essity.com

Ja nessut ja tenat tarjoaa:

Muita palveluja kokouksen aikana tarjoaa:

https://www.hiusfm.fi/

Hius FM hoitaa Senaatin kutrit kuntoon – Espoon Lintuvaarassa toimiva Hius FM jalkautuu kokousviikonloppuna Nuuksioon ja tulee lauantaina laittamaan Senaatin kutrit kuosiin. Aikavaraukset on avattu, tästä varaamaan aikaa!

http://hierontapalvelupower.fi/

Hierontapalvelu Power – Ossi Huhtinen pitää Senaattorit avec vetreänä kokouksen ajan.  Tarjolla klassista- ja urheiluhierontaa laiturilla tai sateen sattuessa sisällä. Varaa laiturihieronta-aika tästä.