Ohjelma

Ohjelma – Naturally for the Senate 2019

Perjantai 16.8.2019 ohjelmavaihtoehdot/erillinen ilmoittautuminen:

1. Senaatin SM Golf-kilpailu HillSide golfissa klo 9.30 yhteislähdöllä

Hinta sisältää aamiaisen ennen yhteislähtöä 8.00 ->, eväspussukan ja lounaan kierroksen jälkeen. Lisäinfoa tästä.

2. Haltia – Suomen luontokeskus on moderni tapahtuma- ja näyttelykeskus, jonka luontonäyttelyissä saat aidon elämyksen koko Suomen luonnosta klo 9.30 / 12.00 -17.00

Ryhmä 1: Haltia retki sisältää bussikuljetuksen Hotelli Nuuksiosta Haltiaan puolilta päivin. Haltiassa yhteislounas vaeltajien kanssa ja Haltiaan tutustuminen. Bussilla takaisin Hotelli Nuuksioon iltapäivällä.

Haltiaan on helppo tulla. Voit nauttia upeasta rakennuksesta, inspiroivista näyttelyistä ja ympäröivän luonnon elämyksistä niin kävellen kuin pyörätuolillakin. Haltian näyttelyt ilahduttavat myös heikosti kuulevia tai näkeviä vierailijoita. Esteetön liikkuminen oli yksi Haltian suunnittelun ja rakentamisen peruslähtökohdista.

Lähtö Hotelli Nuuksiosta klo 12.00 ja paluu klo 16.30.

Ryhmä 2: Haltia retki sisältää 3 tunnin vaelluksen (n. 9 km) Hotelli Nuuksiosta aamulla Haltiaan (tauko laavulla/nuotiolla), jossa yhteislounas toisen ryhmän kanssa ja Haltiaan tutustuminen. Bussilla takaisin Hotelli Nuuksioon iltapäivällä. Lähtö Hotelli Nuuksiosta klo 9.30 ja paluu klo 16.30.

Hinta 35 €/hlö sisältää sisäänpääsyn, lounaan ja kuljetukset.
Haltia vierailusta tulee lisätietoa ilmoittautuneille.

3. BBQ-Vihti night in Hotelli Nuuksio  klo 19.00 (erillinen ilmoittautuminen) / 35 €/hlö
Legendaarinen Vihti-night BBQ-ruualla siivitettynä. Golf-palkintojenjako ja pientä yllätysohjelmaa.

Lauantai 17.8.2019

Hotelliaaminen hotellissa majoittuville 7.00 – 10.00.

Aamuvirkuille metsäjooga klo 7.30 (sisältyy rekisteröintiin)

Minä olen – elämäni tärkein kaveri -Seminaari klo 9.30 – 12.30
(sisältyy rekisteröintiin)

Kehon, mielen ja hengen hyvinvointi – Mitä minän hyvinvointi tarkoittaa Minulle juuri tänään?

Henkinen hyvinvointini?
Sosiaalinen hyvinvointini?
Fyysinen hyvinvointini?
Taloudellinen hyvinvointini?

Puhujakattauksesta voit lukea lisää tästä.

Lounas 12.30 – 14.00 (varattava erikseen) / 15 €/hlö

Iltapäivän ohjelmavaihtoehdot klo 13.45 – 17.00 (sisältyy rekisteröintiin)
Lauantain iltapäivän ohjelma on rakennettu jokaiselle senaattorille ikään tai kuntoon katsomatta. Hyödynnämme Nuuksion kaunista luontoa ja haluamme mahdollistaa kaikille senaattoreille luontoelämyksen kunnosta huolimatta.

1. Rennot, mutta hyödylliset rastitehtävät Hotelli Nuuksion ympäristössä ryhmissä.
Jos haluat viettää aikaa ystävien kanssa pilke silmäkulmassa, niin tätä ohjelmaa ei kannata jättää välistä!  Rasteilla pääset senaattoriystävien kanssa leikkimielisesti kisaamaan ajankohtaisista kansalaistaidoista sekä oppimaan SoMe-maailman saloja, ensiaputaitoja ja kuulemaan hyödyllisiä tietoiskuja. Ottaako kärkipaikan kisassa nokkelat neloset, viisaat vitoset, kokeneet kutoset vai somemaailman seiskat?

Tämä ohjelma sopii kaikille senaattoreille, ei vaadi kuntoa, eikä välttämättä korkkareita.., mutta hiukan ehkä retkihenkisyyttä. Ohjelma päättyy notskille ja Vihti-plöröille, jossa tsekataan mitä jäi opeista kyytiin.

2. Vaellusreissu oikean tunturioppaan johdolla Nuuksiossa 
Kyseessä n. 6 km vaellus Harri Kainulaisen #40790 johdolla. Tämä retki vaatii kuntoa, nimittäin kävelykuntoa – tahti ei tarvitse olla kova, mutta maasto on kansallispuistossa välillä haastava!  Oma kompassi mukaan, jos haluaa siihen opastusta. Retki päättyy notskille ja Vihti-plöröille.

3a. Fatbike-pyöräily Nuuksiossa, oppaana Mike von Wehrt!
Retki sisältää Fatbike-pyörän vuokran, joten vaatii ehdottomasti sitovan ennakkoilmoittautumisen. Tämä retki vaatii hyvää kuntoa. Retki päättyy notskille ja Vihti-plöröille. / 35 €/hlö sis. pyörävuokran

3b. Maastopyöräretki, opas sama kuin yllä.
Omalla maastopyörällä Nuuksiossa Miken johdolla. Tämä retki vaatii hyvää kuntoa. Retki päättyy notskille ja Vihti-plöröille.

Muita leppoisia iltapäivän ohjelmavaihtoehtoja tai muutoin viikonlopun aikana ”ommaan tahtiin”:

4. Frisbeegolf  Hotellin alueella frisbeegolfrata, jonne voi omatoimisesti mennä pelaamaan. Vastaanotosta saatavissa frisbeet tai voit ottaa omat mukaan.

5. Mato-ongintaa  Auringon helliessä, mikäs siinä on, kun istua rannassa, onkia ja katsoa veden liplatusta.

6. Hieronnat ja kauneuspalvelut Ilmoita ennakkokiinnostuksesta rekisteröitymisessä. Ilmoittautumiset erillisestä linkistä Yhteistyökumppani-sivulta ko. palvelun kohdalta.

7. Soidinkierros – omatoimisesti Nuuksion kansallispuistoon. Jos saavut perjantaina päivällä ja haluat tehdä pienen ulkoilun, tai vaikka sunnuntaina ennen kotiinlähtöä vielä nauttia luonnosta, hotellilta lähtee kiva 4 km mittainen Soidinkierros missä matkalla todella hieno suomaisema: Soidinsuo! Suosittelemme tsekkaamaan!

8. Haltia vierailu omatoimisesti. Luontokeskus Haltiaan pääsee kokousosallistujat omatoimisesti joko la iltapäivänä tai sunnuntaina kokouksen jälkeen erikoishinnalla. Rekkaroituneille tulee lisäinfoa tästä kesällä..

9. Lauantai-iltapäivällä saunat lämpimänä rannassa sekä sisällä hotellissa, jossa uima-altaan lisäksi poreamme. Rantasaunasta tietenkin kannattaa pulahtaa järveen vilvoittelemaan eli uikkarit mukaan!

Gaalailta n. 19.00 – vietetään iltajuhlaa riemukkaasti ystävien kesken ja uusia ystävyyksiä solmien. Luvassa hyvää ruokaa, juomaa, seuraa, tanssimusiikkia sekä odotettujen vonWehrt -brothersien esiintyminen.

Eri hinta kokoukseen osallistuville ja pelkästään Gaalan tuleville. Rekkarilomakkeelta lisätiedot.

Sunnuntai 18.8.2019

Hotelliaamiainen majoittujille 7.00 – 10.00 sis. majoitushintaan, tai
Tartar-aamiainen kuohuviinillä (erikseen varanneille) klo 8.30 yhdessä / 20 €/hlö

Senaatin Vuosikokous klo 10.00 ->