Power Of M1nd, D:n aluekokous, Varkaus

Tervehdys ystävät,

Ja oikein lämpimät terveiset niin monelta niin monelle, halausten kera, Varkaudessa 14. – 16. 9. järjestetystä D:n aluekokouksesta. Sekä gaalan huipentamasta, 55 vuotta täyttäneen ikinuoren Warkauden Nuorkauppakamarin syntymäpäiväjuhlasta.

Viikonvaihde alkoi perjantaina ajoissa, jolloin innokkaimmat kokoontuivat jo päivällä Työelämän Supersankarit- kiertueen tilaisuuteen. Senaatin tervehdys oli vuorossa ennen ehdokasesittelyjä illansuussa, puheenjohtajien kokouksessa. Pj-kokouksen tunnelma oli eteenpäin katsova ja luottavainen mikä viritti Nuorkauppakamarijärjestön mission, arvojen sekä johtajuuden tuottamisen ympärille hyvän, ja tiiviin keskustelun. Juttu jatkui myös käytävillä, mikä tarkoittaa, että myönteiset odotukset keskustelun jatkumiselle on asetettu aiempaa korkeammalle.

Alumniohjelman vuoro oli lauantaina alkaen aamuskumpalla todelliselta näköalapaikalta, eli Varkauden tornin Terassikahvilasta. Jatko-ohjelma oli nopeasti oman aktiivisuuden varassa, kun pääsimme tekemään streetfood- kokkikoulun hengessä itsellemme lounaan paikallisen K-kauppiaan puodin alakerrassa. Iltapäivän alussa koettiin Mekaanisen musiikin museo, mikä on elämys yhä uudelleen. Paikkaan kannattaa kyllä tutustua, kun Varkauden suunnalla matkustaa.

Lauantai-illan gaala ja Kamarin syntymäpäiväjuhla vietettiin hienossa ympäristössä, upeassa Kaks’ Ruusua- ravintolassa, mihin oli järjestetty oma seinä Warkauden Nuorkauppakamarin historiaa kuvaavalle valokuvanäyttelylle. Sinä iltana saatiin joukkoomme myös tuore senaattori, valloittava Anne Mykrä, numerolla 77161. Onneksi olkoon Anne, vielä kerran.

Sunnuntaina vaalikokouksessa varapuheenjohtaja Kari Ehari esitti Senaatin tervehdyksen ja johti äänten laskentaa. Kokouksen kulku tarjoili vielä ekstrana jännitystä, kun R-IND: n tehtävään tasaisesti kisanneet ehdokkaat joutuivat kokousväen kanssa hetken odottamaan arvonnan tulosta. Viikonlopusta henkinyt aktiivisuus, yhteinen riemu ja kisojen kasvun paikat loivat kyllä luottamusta tulevaisuuteen. Päivän jatkumona kotimatkalle lähtö oli (jälleen) sekä odotettu että haikea hetki. Välillä pitää ahkeroida arjessa, kunnes taas kohdataan. Kiitos Warkaus, Suomen Nuorkauppakamarit Alue D ja Senaatti.

Matti Nevalainen
#64648, Ylä-Savon Nuorkauppakamari
Suomen Senaatti, alue D leader

You may also like...