Suomen Senaatti Pekka Nokso-Koiviston johdolla uuteen toimintakauteen

nokso-koivisto.pekka_200x30Tiedote.

Pekka Nokso-Koivisto Kokkolasta on valittu kansainvälisen nuorkauppakamarijärjestön Suomen Senaatin puheenjohtajaksi. Kauppatieteiden tohtori Pekka Nokso-Koivisto on tehnyt nuorkauppakamariuransa sekä Suupohjan että Kokkolan nuorkauppakamarin jäsenenä ja kuuluu nykyisin Kokkolan Nuorkauppakamarin ainaisjäsenyydellä palkittuihin senaattoreihin.

– Puheenjohtajavuoteni teemana on Verkostoitumisessa on voimaa. Sen tarkoitus on voimistaa nuorkauppakamarilaisten ja senaattoreiden vaikuttamisen mahdollisuutta omassa kamarissa ja yhteiskunnassa sekä talouselämän että yrittäjyyden kasvuun johtavassa toiminnassa verkostoitumisen avulla. Näin lisäämme nuorkauppakamarilaisten ja senaattoreiden vuorovaikutusta paikallisella tasolla, Pekka Nokso-Koivisto summaa tulevaa toimintakauttaan.

Uuden hallituksen kokoonpano

Suomen Senaatin hallitukseen uuden puheenjohtajan lisäksi valittiin varapuheenjohtajaksi Jani Närhi Hangon Nuorkauppakamarista ja hallituksen jäseneksi Suomen Nuorkauppakamarit ry:n vuoden 2014 puheenjohtaja Irene Lamberg Lohjan Nuorkauppakamarista. Hallitukseen kuuluu myös edellisen vuoden puheenjohtaja Tapio SomppiPirkanmaan Nuorkauppakamarista.

Suomen Senaatin hallitusvirkailijoiksi kutsuttiin puheenjohtajan erikoisavustaja Minna Witting Kokkolan Nuorkauppakamarista, hallituksen virkailijaksi Petteri Peltovuori Helsinki-Itäväylän Nuorkauppakamarista, varapuheenjohtajan erityisavustajaksi Kirsi Rönnqvist Espoon Nuorkauppakamarista sekä talouspäällikkö Helge Saarinen Joensuun Nuorkauppakamarista. Toimintavuosi huipentuu vuosikokoukseen 14. – 16.8.2015 Kokkolassa.

Lisätiedot

Suomen Senaatti, puheenjohtaja Pekka Nokso-Koivisto
+358 40 5508 736, pekka.nokso-koivisto@pp.kokkola.fi

Lue alkuperäinen lehdistötiedote ePressistä

 

Suomen Senaatti perustettiin vuonna 1962. Yhdistyksen jäsenet koostuvat Suomen Nuorkauppakamarit ry:n toiminnassa ansioituneista, yleensä yli 40-vuotiaista entisistä nuorkauppakamarien jäsenistä, joille Junior Chamber International -maailmanjärjestö on myöntänyt senaattoriarvon. Yhdistys kuuluu maailmanlaajuiseen JCI Senate International Inc. -järjestöön.

Suomessa nuorkauppakamarin senaattoreita on noin 1350. Suomen Senaatin pääasiallinen tehtävä on tukea ja auttaa paikallisia nuorkauppakamareita ja edistää niiden toimintaa. Yhdistys edistää jäsenistönsä keskinäistä toimintaa ja verkostoitumista. Senaatti on myös vahva elinkeinoelämän suhdetoimintajärjestö.

www.suomensenaatti.fi

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.