Ohjelma

Ohjelma – ”Uitosta Hightechiin”

Perjantai 14.8.2020 ohjelmavaihtoehdot / erillinen ilmoittautuminen:

1. Senaatin SM Golf 2020 -kilpailu Karelia Golf, Kontioniemi klo 9.30 yhteislähdöllä

Golf-mestaruudet ratkotaan kauniilla Karelia Golfin kentällä Kontioniemessä. Kilpailusarjat ovat Senaattori Scratch, Senaattori PB ja Seuralaiset PB. Lisäksi palkitaan pisin drive ja lähimmäksi lippua -tulosten parhaat. Senaatin Golf-mestari 2020 on parhaan scratch tuloksen pelannut pelaaja.

Golf-kilpailun hinta on 75 euroa / hlö  ja se sisältää greenfeen, aamukahvin + sämpylän klubilla ennen kilpailua sekä keittolounaan ja saunan klubilla kilpailun jälkeen.

2. Yritysvierailu John Deeren tehtaalle klo 12.00 – noin klo 16

John Deere on maailman suurin metsä- ja maatalouskoneiden valmistaja sekä merkittävä maansiirto- ja ympäristökoneiden toimittaja. Yritys on perustettu vuonna 1868. Yhtiö toimii maailmanlaajuisesti ja työllistää noin 56 000 henkeä. Joensuun tehtaalla valmistetaan metsäkoneita noin 8 koneen päivävauhdilla.

Yritysvierailun hinta on 20 euroa / hlö ja se sisältää bussikuljetuksen sekä lounaan tehtaalla. Tehdaskierros kestää noin 2 h. Paluumatkalla hotellille pysähdymme ihastelemaan Suomen korkeinta puurakenteista kerrostaloa, 14 kerroksista Joensuun Ellin opiskelija-asuntoa.

3. Retki Kolin kansallismaisemiin klo 9.00 – noin klo 15

Koe Koli, yksi Suomen tunnetuimmista ja kuvauksellisimmista kansallismaisemista isolla K:lla! Ukko-Koli ja sen viereiset huiput ovat muisto mahtavasta vuorijonosta, joka vuosimiljoonia sitten kulki pitkin Itä-Suomea kohoten jopa 7000 metrin korkeuteen. Nykyään Kolin korkein huippu on 347 metriä merenpinnan yläpuolella.

Ukko-Kolille on helppo kiivetä kymmenessä minuutissa: Luontokeskus Ukon pihalta nousevat portaat, jotka muutaman minuutin kiipeämisen jälkeen muuttuvat kallion laella kulkevaksi poluksi. Kolilla ei tarvitse ihailla maisemia ainoastaan Ukko-Kolin laelta. Alueelta löytyy monta lyhyttä päiväretkeen sopivaa vaelluspolkua. Kolilla kannattaa kävellä vähintään 1,4 kilometrin mittainen Huippujen kierros. Polku kiertää Ukko-Kolin, Paha-Kolin ja Akka-Kolin komeimmat maisemat.

Retken hinta on 40 euroa / hlö ja se sisältää bussikuljetuksen sekä runsaan lounaan Kolilla. Retki toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 20.

4. Tulojuhla Ravintola Kerubi  klo 19.00 – 23.00

Tulojuhlaa vietetään kävelymatkan päässä Kimmelistä, Ilosaaressa sijaitsevassa Ravintola Kerubissa. Ohjelmassa maittavan ja runsaan buffet-ruokailun lisäksi mm.

  • Golf-kisan palkintojenjako
  • Ehdokasesittelyjä
  • Yllätysohjelmaa

Tulojuhlan hinta on 35 euroa / hlö.

Lauantai 15.8.2020 ”Puusta pitkälle – Uitosta Hightechiin

1. Seminaari klo 10.00 – 11.30 (Business Joensuu / Joensuun Tiedepuisto)

Korkean tason puhujia teeman ympäriltä, mm. Mia Mantsinen, Mantsinen Group, CEO

https://www.mantsinen.com/fi/

2. Iltapäiväohjelma ”Kansallispelin huumaa kera karjalaisen ruoan” klo 12.00 – 15.30 (Kerubi Stadion)

  • Joensuun pesäpallostadion – Suomen puurakentamisen mestarinäytös
  • Maittava lounas (sisältyy rekkarin hintaan!)
  • Yllätysohjelmaa

3. Gaala klo 19.00 – Kimmelin isosali (Riverside)

Gaalan hinta on 75 euroa / hlö rekkaroinnin yhteydessä.

Mikäli osallistuu vain pelkkään gaalaan, on hinta 95 euroa / hlö.

Ohjelma – Sunnuntai 16.8.2020

1. Senaattoriaamiainen klo 8.30 alkaen Kimmel, hotelliaamiainen

  • Tartarpihvi + lasi kuohuviiniä etukäteen tilanneille omakustanteisesti 15 euroa / hlö

2. Suomen Senaatin kokous klo 10.00