REKISTERÖIDY

PIDÄ HUOLTA! Vuosikokousviikonloppuun rekisteröidytään sähköisesti Lyytin kautta. Rekisteröinnin voit maksaa joko heti verkkopankissa tai tilata pdf laskun sähköpostiisi (muista tallentaa tai tulostaa). Saat vahvistukseksi sähköpostin, se kannattaa säilyttää mm. jos haluat myöhemmin muokata varaustasi, niin se onnistuu kätevästi ko linkin kautta.

Viralliset peruutusehdot alla. Mutta porilaisittain olemme joustavia ja alamme perimään maksuja sitten vasta hetki ennen kokousta <3.

Merkitse kaikki kysytyt tiedot ja ohjelmien kohdalla henkilömäärä montako osallistuu eli yksi (ei siis summia vaan numero 1). Jos sinulla on ilmainen rekkari esim. merkkipäivän johdosta, sielä on kohta sillekin.

LUE TÄMÄ ennenkuin rekisteröidyt. Rekisteröinti ja juhla valintojen kohdalle kirjoitetaan numero 1, eikä ohjelmien € summia!! Seuralaisen kohdalla sama juttu, kirjoita numero 1 niihin kohtiin mitkä valitset.

Linkki rekisteröitymiseen tässä

Hinnat

75€ – Rekisteröinti, sulkeutuu 13.8. (oikeasti 14.8. 😉 )

Huom! Olemme sulkeneet laskutuksen ja maksu tapahtuu vain suoraan verkkopankissa. Jos haluat erityisen kuitin firman nimellä tmv, niin olethan yhteydessä vuosikokous2018@suomensenaatti.fi

Perjantai
70€ – Golf pe ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYNYT
30€ – Tulojuhla pe
Lauantai
10€ – Lounas
75€ – Iltagaala
99€ – Iltagaala, ilman rekisteröintiä
Sunnuntai
25€ – Tartar pihvi meriaamiaisella majoituksen yhteydessä
37€ – Tartar pihvi ja meriaamiainen ilman majoitusta

Peruutusehdot

Periaatteessa ilmoittautuminen on sitova eikä rekisteröintimaksua palauteta muissa kuin sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan. Mutta kuitenkin kun olemme niin onnellisia täälä Porissa niin, jos peruutus tapahtuu 30.7. mennessä, palautetaan kaikki suoritetut osallistumismaksut. Kun peruutus tapahtuu 6.8. mennessä, palautetaan 50% suoritetuista osallistumismaksuista, lukuunottamatta rekisteröintimaksua. 7.8. tai sen jälkeen tulleista peruutuksista ei palautusta.

Muutosehdot

Osallistumisen voi siirtää toiselle osallistumiseen oikeutetulle. Muutoksesta veloitetaan 5,00€ käsittelymaksu, joka tulee suorittaa ennen siirtoa.