LAUANTAIN ILTAPÄIVÄOHJELMAT

Lauantain Iltapäiväohjelmat – Aktivoidu, purkaudu ja lataudu Yyterissä

Aktivoidu, purkaudu ja lataudu Yyterissä 18.8. klo 14 – 16.30

Kokousviikonlopun PIDÄ HUOLTA! teeman mukaisesti lauantain iltapäiväohjelma on järjestetty juuri Sinun hyvinvointiasi ajatellen. Päivää vietetään Yyterissä, Pohjolan upeimmalla hiekkarannalla. Muutamista aktiviteeteista voit valita juuri itsellesi sopivan. Tai tehdä jotain ihan muuta.

Barhopping – senaattori #66251 sekä tiimin seurassa iltapäivä aurinkoterassin, Helmen ja Bikinibaarin välimatkaa mittaillen. Siis ei tartte tehrä yhtää mittää eikä oo ees ohjelmaa. Vanhoja ja tosi vanhoja hyviä juttuja. Ehkä myös huonoja juttuja. Jano ei pääse yllättämään (omakust.) ja aurinkorasvan levittäjiä löytyy (kertoimia mukaan). Mahdollisuus verkostoitua bisnesmielessä(kin).

Back to the nature – senaattori #57150 sekä tiimin seurassa luontoretki lintutorneille, kahluuta munakarille ja rantaleikkejä. Aitoa aktiviteettia, mutta ei urheilua. Nestettä mukaan ja juomapiste löytyy myös matkan varrelta.

Sex on the Beach – senaattori #76235 sekä tiimin seurassa ohjelmassa naturistien hiekkakakkukisat ja ehkä jotain ei-urheilullista skapailua siinä ohella. Nestettä mukaan ja juomapiste löytyy myös matkan varrelta. Asko ja Jaana ovatkin jo ilmoittautuneet tähän

Järjestäjä pidättää oikeuden ohjelman muutoksiin.