LAUANTAIN ILTAPÄIVÄOHJELMAT

Lauantain Iltapäiväohjelmat – Aktivoidu, purkaudu ja lataudu Yyterissä

Lauantai-iltapäivän rekisteröintiin sisältyvät ohjelmat ovat kaikki Yyterin läheisyydessä teemalla löydä mukavuusalueesi dyynien lumossa. Hiekkaa riittää ja luovuudella ei ole rajoja. Sinun ei siis tarvitse lähteä kauas majoituspaikalta. Ohjelmat tarkentuvat ja erillinen ilmoittautuminen on lähempänä kokousta – houkutuksia riittää.

Ohjelma I : Päivä Helmen ja Bikinibaarin välimatkaa mittaillen (baarikierros vain pöytäseuruetta vaihtaen upeassa maisemassa ja rantatuoleissa) Siis ei tartte tehrä yhtää mittää eikä oo ees ohjelmaa, no ehkä bingoa. Tässä ohjelmassa ei jano pääse yllättämään ja kertoimet tulee olla kohdallaan. Tarinoiden taso on taattu, sillä ne ovat omiasi ja huikeiden senaattoriystävien. Bisnesverkostoituminen sallittua.

Ohjelma II : Back to the nature, luontoretki lintutorneille, kahlaten munakarille. Tämä ohjelma on aitoa aktiviteettia, mutta ei urheilua. Tiesithän, että jo pelkkää hiekkarantaa on meillä kuusi kilometriä. Vaatii aika monta tankkauspistettä matkan varrella.

Ohjelma III : Sex on the Beach eli Natuuristien hiekkakakkukisat. Tähän ovat jo ainakin Asko ja Jaana ilmoittautuneet.

Yyterin alueella vain mielikuvitus on rajana ainutlaatuisen päivän viettämiseen.

Järjestäjä pidättää oikeuden ohjelman muutoksiin.