LASTENHOITO JA -OHJELMA

Kyllä, järjestämme aikuisten rekisteröintimaksuun sisältyvää lastenohjelmaa sekä erikseen tilattavia maksullisia lastenhoitajia. Porihan on tunnettu perheystävällisenä kaupunkina, ja meillä on lukematon määrä mahdollisuuksia eri ikäisille lapsille ja nuorille. Palaamme tarkennuksiin elokuussa, kun lapsivieraiden määrä ja ikä on tiedossa. Sillä aikaa kyselyt voi suunnata suoraan kokouspäällikölle. Arvostamme myös kovasti palautettasi, minkä ikäisiä lapsia ottaisit mukaan ja kuinka aktiivista toimintaa on toiveena.

Ilmoita lapsesi mukaan kokoukseen 17.7. mennessä ja kerro toiveesi ohjelmasta ja mahdollisesta lastenhoitaja tarpeesta. Normaali hoitotaksa on gallupien mukaan 10€ / h. vuosikokous2018@suomensenaatti.fi

Lapsia ei ole ilmoittautunut ohjelmaan eikä hoidettaviksi.

Yyteri itsessään tarjoaa loistavat puitteet lasten viihtyvyyteen. Sisällä on neljä leikkihuonetta leluista kiipeilyseinään ja pleikkareihin. Kylpylä on tietenkin käytössä ja elokuussa merivesikin on täydellistä lapsille, Yyterin ranta on todella hitaasti syvenevä ja turvallinen. Isompien lasten kanssa voidaan pyörähtää vaikka läheisessä Huikee Seikkailupuistossa. Kaupungille on avattu uusi Leos Leikkimaa, jossa suurimmat energiat saa purettua sisätiloissa. Pelle Hermannin puisto on voittanut useita ilmaisen leikkipuiston palkintoja Suomessa.