SENATE SAILS TO PORI – PIDÄ HUOLTA! 17.-19.8.2018

Löydä uusi mukavuusalueesi

Rekisteröidy tästä

Vuosikokouksen teemaksi olemme valinneet Suomen Senaatin puheenjohtajan Teijo Virtasen kauden teeman PIDÄ HUOLTA! keskittyen hyvinvointiin elämän eri sektoreilla: henkinen, fyysinen sekä taloudellinen. Kokousviikonlopun aikana luomme puitteet edistämään jäsenistön keskinäistä toimintaa ja ystävyyttä. Verkostoitumaan ja nauttimaan elämästä. Senate Sails to Pori.

Kokousviikonloppu vietetään pääosin Yyterissä, Pohjolan upeimmalla hiekkarannalla. Kokoushotellina toimii uudistunut Yyterin Virkistyshotelli. Hotelli, sen puitteet ja ympäristö tarjoavat huikean mahdollisuuden monimuotoiselle kokousohjelmalle.

Tavoitteena on saada Poriin ja Yyteriin 300 elinkeinoelämän vaikuttajaa, senaattoria ja seuralaista ympäri Suomen. Erinomainen onnistuminen ja juuri Sinun osallistumisesi tietää vielä suurempaa osanottoa esimerkiksi lauantain juhlagaalaan. Find your new comfort zone. Porin kokous PIDÄ HUOLTA! on räätälöity vanhoja perinteitä kunnioittaen sekä lisänä mahtiannos uutta ja nuorta twistiä, toivottaen lämpimästi uusia senaattoreita mukaan. Tehdään tästä yhdessä vuosittainen tapahtuma, josta kukaan senaattori ei halua jäädä pois!

Tehdään yhdessä viikonlopusta ikimuistoinen, nauruhermoja kutkuttava, elämyksellinen sekä iloisen ja ystävällisen palvelun tapahtuma, hetki jonne halutaan palata muistoineen yhä uudestaan. Porin Senaatin jäsenet yhdessä Porin Nuorkauppakamarin jäsenten kanssa lupautuvat ja sitoutuvat Pitämään Sinusta Huolen!

Tul ny Porii ja pir ittest huolt!

Teijo Virtanen #62315, Senaatin Puheenjohtaja kaudella 2017-2018

Marjo Kuisma #70961, Kokouspäällikkö