Yhteistyökumppanit


https://www.hotellinuuksio.fi/

Hotelli Nuuksio tarjoaa monipuoliset ja virikkeelliset tilat kokouksellemme. Nuuksion Kansallispuiston läheisyys tuo oman säväyksensä ja ohjelma on rakennettu niin, että kaikki kokousvieraat pääsevät nauttimaan ”luonnon antimista” tavalla tai toisella.
Majoituskapasiteetin ollessa rajallinen, olemme neuvotelleet myös. ”maanläheisempiä” vaihtoehtoja seikkailunhaluisille. Lisäksi läheisestä hotellista on saatavilla majoitusta. Korostamme, että nopeat syövät hitaat, joten varaa majoitus tästä!

https://www.vihti.fi/kuntana/

Vihti on luonnonkaunis ja nuorekas noin 29 000 asukkaan kunta pääkaupunkiseudun kupeessa.

Vihti sijaitsee noin 45 kilometriä Helsingistä Turun suuntaan, Turun moottoritien varrella. Rajanaapureitamme ovat muun muassa Espoo, Kirkkonummi ja Nurmijärvi. Vihdistä on vain noin 15 minuutin ajomatka Kehä III:lle ja Helsinkiin täältä ajaa noin 45 minuutissa.

Vihdissä luonto on lähellä ja liikuntamahdollisuuksia löytyy jokaiselle. Nuuksion kansallispuisto, Nummelanharju ja muut ulkoilualueet sekä hiihto-, melonta- ja polkupyöräreitit antavat virtaa arkeen. Lukuisat järvet tuovat uimarannat sekä kaikenlaisen vesillä liikkumisen luontevaksi osaksi vapaa-aikaa.

Lexus Kaivoksela hoitaa Senaatin autotarpeet

Hyvä Senaattori ja avec!
Tervetuloa Lexus Kaivokselaan tutustumaan Lexuksen itselataaviin vähäpäästöisiin premium hybrideihin, sekä Suomen parhaaseen autokaupan palveluun. Mallistosta löytyy niin kompaktia hatchbackia, SUV-crossoveria, sedania sekä vaativammille korkean suorituskyvyn sport-coupé -vaihtoehtoja.

Katso tästä lisää.

Menossa mukana lisäksi:

http://hierontapalvelupower.fi/

Hierontapalvelu Power – Ossi Huhtinen pitää Senaattorit avec vetreänä kokouksen ajan.  Tarjolla klassista- ja urheiluhierontaa laiturilla tai sateen sattuessa sisällä. Erillinen ilmoittautuminen lähempänä.

www.essity.com