Ohjelma

Ohjelma – Naturally for the Senate 2019

Perjantai 16.8.2019 ohjelmavaihtoehdot/erillinen ilmoittautuminen:

1. Senaatin SM Golf-kilpailu HillSide golffissa klo 9.30 yhteislähdöllä

Hinta sisältää aamiaisen ennen yhteislähtöä, eväspussukan ja lounaan kierroksen jälkeen. Lisäinfoa tästä.

2. Haltia – Suomen luontokeskus on moderni tapahtuma- ja näyttelykeskus, jonka luontonäyttelyissä saat aidon elämyksen koko Suomen luonnosta klo 10.00 / 12.00 -17.00

Ryhmä 1: Haltia retki sisältää bussikuljetuksen Hotelli Nuuksiosta Haltiaan puolilta päivin. Haltiassa yhteislounas vaeltajien kanssa ja Haltiaan tutustuminen. Bussilla takaisin Hotelli Nuuksioon iltapäivällä.

Haltiaan on helppo tulla. Voit nauttia upeasta rakennuksesta, inspiroivista näyttelyistä ja ympäröivän luonnon elämyksistä niin kävellen kuin pyörätuolillakin. Haltian näyttelyt ilahduttavat myös heikosti kuulevia tai näkeviä vierailijoita. Esteetön liikkuminen oli yksi Haltian suunnittelun ja rakentamisen peruslähtökohdista.

Lähtö Hotelli Nuuksiosta klo 12.00 ja paluu klo 17.00.

Ryhmä 2: Haltia retki sisältää 3 tunnin vaelluksen (n. 9 km) Hotelli Nuuksiosta aamulla Haltiaan (tauko laavulla/nuotiolla), jossa yhteislounas toisen ryhmän kanssa ja Haltiaan tutustuminen. Bussilla takaisin Hotelli Nuuksioon iltapäivällä. Lähtö Hotelli Nuuksiosta klo10.00 ja paluu klo 17.00.

Haltia vierailusta tulee lisätietoa ilmoittautuneille.

3. BBQ-Vihti night in Hotelli Nuuksio  klo 19.00 (erillinen ilmoittautuminen)
Legendaarinen Vihti-night BBQ-ruualla siivitettynä. Golf-palkintojenjako ja pientä yllätysohjelmaa.

Lauantai 17.8.2019

Hotelliaaminen hotellissa majoittuville.

Aamuvirkuille metsäjooga klo 7.30 (sisältyy rekisteröintiin)

Seminaari klo 9.30 – 12.30 (sisältyy rekisteröintiin)
Seminaarissa keskitytään hyvinvoinnin eri osa-alueille.  Puheenvuoroissa mm. miten huolehtia itsestään, kuullaan aikuisten ihmisten seksuaaliterveysasiaa sekä sielunhoitoa.

Ohjelma puhujineen julkaistaan talven 2019 aikana.

Lounas 12.30 – 14.00 (varattava erikseen)

Iltapäivän ohjelmavaihtoehdot klo 14.00 – 17.00 (sisältyy rekisteröintiin)
Lauantain iltapäivän ohjelma on rakennettu jokaiselle senaattorille ikään tai kuntoon katsomatta. Hyödynnämme Nuuksion kaunista luontoa ja haluamme mahdollistaa kaikille senaattoreille luontoelämyksen kunnosta huolimatta.

1. Rennot, mutta hyödylliset rastitehtävät Hotelli Nuuksion ympäristössä ryhmissä.
Jos haluat viettää aikaa senaattoriystävien kanssa pilke silmäkulmassa, niin tätä ohjelmaa ei kannata jättää välistä!  Rasteilla pääset senaattoriystävien kanssa leikkimielisesti kisaamaan ajankohtaisista kansalaistaidoista ja oppimaan SoMe-maailman saloja, ensiaputaitoja ja tietoiskuja. Ottaako kärkipaikan kisassa nokkelat neloset, viisaat vitoset, kokeneet kutoset vai somemaailman seiskat?

Tämä ohjelma sopii kaikille senaattoreille, ei vaadi kuntoa, ei välttämättä korkkareita, mutta hiukan ehkä retkihenkisyyttä. Ohjelma päättyy notskille ja Vihti-plöröille, jossa tsekataan mitä jäi opeista kyytiin.

2. Vaellusreissu oikean tunturioppaan johdolla Nuuksiossa 
Kyseessä n. 6 km vaellus Harri Kainulaisen #40790 johdolla. Tämä retki vaatii kuntoa, nimittäin kävelykuntoa – tahti ei tarvitse olla kova, mutta maasto on kansallispuistossa välillä haastava!  Oma kompassi mukaan, jos haluaa siihen opastusta. Retki päättyy notskille ja Vihti-plöröille.

3a. Fatbike-pyöräily Nuuksiossa, oppaana Mike!
Retki sisältää Fatbike-pyörän vuokran, joten vaatii ehdottomasti sitovan ennakkoilmoittautumisen. Tämä retki vaatii hyvää kuntoa. Retki päättyy notskille ja Vihti-plöröille.

3b. Maastopyöräretki, opas sama kuin yllä.
Omalla maastopyörällä Nuuksiossa Miken johdolla. Tämä retki vaatii hyvää kuntoa. Retki päättyy notskille ja Vihti-plöröille.

Muita leppoisia iltapäivän ohjelmavaihtoehtoja tai muutoin viikonlopun aikana ”ommaan tahtiin”:

4. Frisbeegolf  Hotellin alueella frisbeegolfrata, jonne voi omatoimisesti mennä pelaamaan. Vastaanotosta saatavissa frisbeet tai voit ottaa omat mukaan.

5. Mato-ongintaa  Auringon helliessä, mikäs siinä on, kun istua rannassa, onkia ja katsoa veden liplatusta.

6. Hieronnat ja kauneuspalvelut  Ilmoita ennakkokiinnostuksesta, lisätiedot ja erilliset ilmoittautumiset lähempänä.

7. Soidinkierros – omatoimisesti Nuuksion kansallispuistoon. Jos saavut perjantaina päivällä ja haluat tehdä pienen ulkoilun, tai vaikka sunnuntaina ennen kotiinlähtöä vielä nauttia luonnosta, hotellilta lähtee kiva 4 km mittainen Soidinkierros missä matkalla todella hieno suomaisema: Soidinsuo! Suosittelemme tsekkaamaan!

La iltapäivällä saunat lämpimänä rannassa sekä sisällä hotellissa, jossa uima-altaan lisäksi poreamme. Rantasaunasta tietenkin kannattaa pulahtaa järveen vilvoittelemaan eli uikkarit mukaan!

Gaalailta n. 19.00 – TBA – mutta ainakin hyvää ruokaa, juomaa ja seuraa sekä ainakin kuuluisat vonWehrt -brothersit esiintyvät..

Sunnuntai 18.8.2019

Hotelliaamiainen tai Tartar-aamiainen (erikseen varaneille) klo 8.30

Senaatin Vuosikokous klo 10.00 ->