Majoitus

Naturally for the Senate – Senaatin Vuosikokous 2019 majoitus

Kokoushotelli Hotelli Nuuksio – https://www.hotellinuuksio.fi 

HUOM!! Lisämajoituksena tarjolla Hotelli Nuuksion pihapiirissä oleva erillisrakennus Sininen Tupa – 3 – 4 hh (myös mahdollisuus varata huone kahdelle) – 35 €/hlö/yö. Kysy lisää hotellista!

Yhden hengen huone 79 € / yö TÄYNNÄ
Kahden hengen huone 88 € /yö TÄYNNÄ
Kahden hengen huone lisävuoteella 113 € / yö TÄYNNÄ

Varaukset p. 09-867971 tai myynti@hotellinuuksio.fi Varausta tehtäessä mainittava kiintiö: JCISenate.
Huonekaveri pitää olla tiedossa, kun varaat 2 hengen huoneen!

HUOM! huoneita rajoitetusti, joten varaa ajoissa!! Huoneet menevät first come – first served periaatteella, eli ole nopea! Huomioithan myös muut majoitusvaihtoehdot mitä alla tarjolla.

Osa huoneista sijaitsee hotellin sisääntulokerroksessa ja osa toisessa kerroksessa. Hotellissa ei ole hissiä, joten kerrothan mahdollisesta erikoistarpeesta ennakkoon varatessasi jo, niin saamme huomioitua liikkumiseen liittyvät asiat jos tässä vaiheessa.

Lisäksi Hotelli Nuuksiossa on myös mahdollisuus elämysmajoituksiin:

  • haluatko tulla paikalle omalla vaunulla tai asuntoautolla? Vaunupaikka 30 €/henkilö/vrk. Meillä on sovittuna tarjouspaketti matkailuautovuokraan, eli jos haluat yhdistää kesälomareissua kokoukseen, ota yhteyttä kokouspäällikköön ja kysy lisätietoja.
  • mahdollisesti haluat telttailla. Omalla teltalla 20 €/henkilö/vrk
  • haluatko nukkua yhden yön luonnon helmassa ? Nyt siihenkin on mahdollisuus – eli varaa oma Hammock -riippumatto! 35 €/hlö

Kaikkiin majoitushintoihin sisältyy suihku- ja saunaosastojen käyttö sekä aamiainen. Eli iltapukua ei tarvitse pukea päälle ”kenttäolosuhteissa”.

Haluatko tulla paikalle jo torstaina, vältät aikaisen aamuherätyksen ja olet jo valmiiksi aamusta ”hoodeilla” vaikka golffiin tai Haltia-vierailuun. Samat huonehinnat pätevät jo torstaista.

Kokoushotellin (Hotelli Nuuksio) täytyttyä tarjolla lähitienoolta toinen vaihtoehto Hotelli Lepolampi (n. 7 km Hotelli Nuuksiosta autotietä, kävellen/pyörällä 5 km), josta sitten järjestetään kuljetukset tarpeen mukaan:

Hotelli Lepolampi – http://lepolampi.fi
Kahden hengen huone 108 € /yö
Hintaan sisältyy aamiainen.

Varaukset p. 010 3244840 tai myynti@lepolampi.fi ja varausta tehdessä mainitse kiintio JCISenate – Lepolammen kiintiö päättyy 31.5 – sen jälkeen kysy löytyykö huonetta !