Ulkoinen- ja sisäinen viestintä

Viestintä

Suomen Senaatti tiedottaa jäseniään monilla eri välineillä. Välineet palvelevat sekä ulkoista- että sisäistä viestintää.

Twitter
Sosiaalisesta mediasta löydät senaatin Twitteristä #jcisenatefi hastägillä. Jaathan senaattoreiden ja kamareiden yhteistoimintaa tätä kautta. Senaatin Twitteristä löytyy myös meidän ylläpitämä lista, jonne päivittyy Twitterissä olevien kamareiden päivitykset. Reaaliaikainen syöte tästä listasta löytyy myös kotisivujemme vasemmasta palkista.

Instagram
Senaatti toivoo, että nuorkauppakamarilaiset julkaisisivat senaattoreiden ja kamareiden toimintaan liittyviä valokuviaan Instagramissa jakaen ne hastagillä #jcisenatefi.
Jaettuja kuvia voi selailla Senaatin Galleriassa. Kuvia voi selailla myös suoraan Instagarmissa https://instagram.com/jcisenatefi.

Facebook- ryhmä
Facebookista löydät senaatin suljetun ryhmän, jonne päivitellään ajankohtaisia asioita tarvittaessa. Toivottavaa on, että jäsenet päivittävät myös tänne omia kamariasioistaan, joita haluavat jakaa muille senaattoreille.

eSenaatti
eSenaatti sähköpostitiedote ilmestyy kerran kuukaudessa. Ilmestyminen kuukauden ensimmäisellä viikolla. eSenaatti on kooste kotisivuilla olevista uutisoinneista, lisättynä ajankohtaisilla asioilla.

Lehdistötiedotteet
Suomen Senaatti julkaisee noin neljä kertaa toimintakauden aikana lehdistötiedotteen, joka välitetään noin 1300 medialle Suomessa.

Kotisivujen uutiset ja jäsentietous
Kotisivuillamme julkaistaan Suomen Senaatin, Suomen Nuorkauppakamareiden ja jäseniemme toimintaan liittyvistä asioista.

Kotisivuilla julkaistava tapahtumalistaus ja kalenteri
Ylläpidämme kotisivuillamme tapahtumakalenteria tärkeimmistä senaatoreita koskevista tapahtumista. Tapahtumakalenteri löytyy jäsen osiosta,

Paperinen Jäsenkirje
Paperinen jäsenkirje julkaistaan tarpeen mukaan.

eMeriitti
Suomen Nuorkauppakamarien eMeriitti sähköpostikirje ilmestyy jäsenille ja senaattoreille kerran kuukaudessa.
Alueet (A,B,C,D) julkaisevat omia lehtiään sekä uutiskirjeitään, jotka lähetetään myös jäsenillemme.

Kohdennettu eMeriitti senaattoreille
Tässä extrassa käsitellään SNKK:n projektit.

Meriitti
Suomen Nuorkauppakamarien Meriitti lehdestä löytyy Senaatin oma palsta.

 

Jos haluat antaa palautetta tai tiedottaa, niin se onnistuu yhteydenottosivun kautta.