SEMINAARI

Pidä Huolta! Seminaari 18.8.

Seminaari pidetään Yyterin Virkistyshotellin Merisalissa mäntymetsän ja dyynien maisemassa klo 9.45 – 12.30.
Pukukoodi: casual

Vesa Puttonen: Miten vaurastua yli 40-vuotiaana?
PIDÄ HUOLTA! seminaarin ensimmäiseksi puhujaksi olemme kiinnittäneet Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun rahoituksen professori Vesa Puttosen. Hän on julkaissut useita kirjoja ja tutkimuksia strategisen rahoituksen, riskienhallinnan ja sijoittamisen alueilta. Hän on ollut kirjoittajana yli 30 kansainvälisesti julkaistussa tutkimuksessa ja 18 kirjassa. Hänen uusin kirjansa on yhdessä Kent Bakerin kanssa keväällä 2017 julkaistu ”Investment Traps Exposed”.
Puttonen toimii Rocla Oy:n, Taaleri Oyj:n, TA-Yhtymän, Nasdaq Foundationin ja Pörssisäätiön hallituksissa. Hänellä on kokemusta mm. VR:n, Carnegien, Oras Investin ja Orionin hallituksista. Puttonen on Sitran ja Valtion Eläkerahaston sijoitustoimikuntien jäsen.

Veli-Pekka #Vellu Ketola: Miten pysyt kunnossa 70-vuotiaana(kin)
Legendaarinen jääkiekkoilija Veli-Pekka Ketola (s. 28.3.1948) on kiistatta yksi Suomi-kiekon historian suurimmista hahmoista. Hän on 70-luvun kuuluisin suomalainen jääkiekkotähti, pelaten kuusissa MM-kisoissa ja kaksissa olympialaisissa.
Jääkiekkovalmentaja Vellu täytti tänä vuonna 70-vuotta ja on edelleen rautaisessa kunnossa. Hän saapuu seminaariin puhumaan fyysisestä ja henkisestä valmennuksesta, sekä kuinka pysyä kunnossa 70-vuotiaana. Loistavalta tarinankertojalta saamme kuulla avoimia paljastuksia menestyksekkään uran eri vaiheista. Mm. kahden tappiopelin jälkeen hän antoi itse itselleen potkut Ässien päävalmentajan pestistä.

 

Järjestäjä pidättää oikeuden ohjelman muutoksiin.