Minä olen – elämäni tärkein kaveri -Seminaari

Lauantaina la 17.8. klo 9.30 – 12.30 Hotelli Nuuksiossa.
Osallistuminen seminaariin sisältyy kokouksen rekisteröitymismaksuun.

Seminaarin puhujien palkkioit on sovittu ohjattavan hyväntekeväisyyteen ja kohteeksi on valittu Syöpälasten tukijärjestö Team Rynkeby.

Seminaarin puhujat:

Monen minän mies ja elämän ruuhkavuodet

Jarkko Tamminen, Näyttelijä ja imitaattori 40+, teki muutama vuosi sitten listan, jossa oli 15 unelmaa. Vuodessa kahden tytön isä oli toteuttanut niistä jo kolme.

”Perustyypillinen nelikymppisen miehen unelma lienee myös se, että tahtoo juosta maratonin. Kun en ole sitä vielä juossut, niin nyt olisi aika tarttua siihen. Miksi jättäisi unelmat vain pöytälaatikkoon?

TUNNUSTAN, että elämän rajallisuus tulee neljänkympin iässä jollain tavalla todelliseksi. Sitä huomaa, että omat vanhemmat alkavat vanheta, ja isovanhemmatkin ovat jo poistuneet.

Olen kuitenkin tyytyväinen. Tässä iässä tuntee itsensä aika hyvin ja on myös oppinut hyväksymään itsensä sellaisena kuin on.”

Mitä kuuluu Jarkon unelmille ja monille persoonille tänään?

Suomalaisten seksuaalisuus, seksi ja seksuaaliterveydestä huolehtiminen kliinisen työn ja tutkimuksen valossa

Tarja Santalahti, psykoterapeutti (ET), kliininen seksologi (NACS) , Väestöliiton Terapiapalveluiden vastaava psykoterapeutti, seksologian johtava asiantuntija, tietokirjailija. Senaattori #62163

Tarja Santalahti (1960) on toiminut seksologian asiantuntiatehtävissä sekä kouluttajana kolmenkymmenen vuoden ajan. Pitkä kokemus erityisesti seksuaalisen trauman kokeneiden ihmisten terapiatyöskentelystä. Tällä hetkellä Väestöliiton terapiapalveluiden vastaava psykoterapeutti. Santalahti on julkaissut myös oman alansa tietokirjoja sekä ollut kirjoittajan useissa eri teoksissa.

Metsästä uusi Nokia?

Kari Kangas, MMT, YTM, on Erikoissijoitusrahasto UB Metsän salkunhoitaja. Hänelä on 20 vuoden kokemus metsäalan kansainvälisistä johto- ja asiantuntijatehtävistä. Hän on ollut muun muassa metsäpoliittisena neuvonantajana YK:n Metsäfoorumilla ja Stora Enson metsistä Venäjällä vastaavana johtajana.

Outi Nylander on Kirurgian ja gastroenterologisen kirurgian erikoislääkäri

Painonnostajaksi vajaa viisikymppisenä ja pyöräillen Pariisiin
Outi Nylander,on kirurgian ja gastroenterologisen kirurgian erikoislääkäri

Ihminen on kokonaisuus ja se on hyvä tiedostaa. Riittävä määrä kuormittavaa liikuntaa, järkevä ruokavalio ja riittävä määrä lepoa ovat hyvinvoinnin kulmakivet.


Teemu Laajasalo on Helsingin hiippakunnan 7. piispa.

Tässä ajassa, jossa vastakkainasettelu, ohipuhuminen, toisten tahallinen väärinymmärtäminen ja haluttomuus kuulla ja kuunnella määrittävät keskusteluilmapiiriä, tarvitaan myötätuntoa, asettumista toisen asemaan