Palkinnot

Suomen Senaatin palkinnot

Senaatin palkinto

Senaatin palkintoa voi hakea paikallinen nuorkauppakamari yhdistys projektilleen. Projektin teema tulee olla yhteiskunnan kehittämiseen tähtäävä. Kyseessä on rahapalkinto, jonka suuruudesta Senaatin hallitus tekee päätöksen vuosittain. Palkinto voidaan myös jakaa useamman hakijan kesken.

Lue lisää

Vuorovaikutuspalkinto

Senaatin vuorovaikutuspalkinto on tarkoitettuvuorovaikutuksen vauhdittamiseen ja tukemiseen paikallisella tasolla nuorkauppakamarilaisten ja senaattoreiden kesken. Suomen Senaatissa halutaan Vuorovaikutuspalkinnon avulla saada enemmän painoarvoa senaattoreiden tarjoamalle avulle.  

Senaatin strategian mukaisesti kamareille ja nuorkauppakamarin jäsenille tulee tarjota apua verkostoitumisen, mentoroinnin ja jäsenhankinnan saralla.

Senaatti palkitsee paikallisen nuorkauppakamarin, joka on toimintavuoden aikana parhaiten voinut hyödyntää senaattoreiden tarjoamaa tukea ja opastusta.

Palkinnon arvo on 3.500 € ja ensimmäisen kerran palkintojaetaan 2015 vuosikokouksen yhteydessä ja siten arviointikriteerinä ensimmäinen toimintavuosi on 2014.  Arvostelussa tullaan painottamaan kamarin strategisia mittareita ja suunnitelmallisuutta.

Lue lisää