SenaattoriStart

Monella kamarilla on hyvä suhteet omiin senaattoreihinsa, mutta kamareissa on paljon ”kadonneita” senaattoreita, joiden yhteys kamaritoimintaan on syystä tai toisesta loppunut. SenaattoriStart on tilaisuus, jonka avulla kamarit voivat sitouttaa senaattoreita paikalliseen toimintaan. Tilaisuudessa käydään läpi mitä nuorkauppakamaritoiminta on tänä päivänä. Tilaisuuden kulku ja sisältö on kuvattu kalvosarjassa, joka löytyy täältä.

Senaatti tukee Nuorkauppakamareita SenaattoriStartin järjestämisessä. Tilaisuuden järjestämistä varten Senaatilta voi anoa 300 euron tukea. Tukea on varattu kahdelle kamarille/alue ja lisäksi neljä ns. villiä korttia. Tukea tulee hakea ennakkoon ja mikäli hakijoita on enemmän kuin 12, niin Senaatti pitää oikeuden päättää tuen saajista. Tukea tulee hakea seuraavasti:

  • Ilmoittautumiset 1.5 mennessä osoitteeseen senaattoristart@suomensenaatti.fi
  • Tapahtuma tulee pitää 30.6 mennessä
  • Senaatti kuittaa vapun jälkeen onko kamarinne oikeutettu tukeen
  • Tilaisuuden jälkeen kamari lähettää tapahtumasta muutaman valokuvan ja kuluhakemuksen Senaatille, joka maksaa kululaskuja vastaan enintään 300 euroa 

You may also like...