A-Alueella – Puheenjohtajan blogi nro 2

Pari viikkoa sitten kokoontui A-alueen edustajat Vihdin Nuorkauppakamarin järjestämään aluekokoukseen Siuntion kylpylään. Paikalle oli saapunut reilut 200 innokasta JiiCeetä kokoustamaan, kouluttautumaan sekä viettämään yhteistä aikaa. Kokonaisuudessaan hieno kokous!

Perjantai-illan tulokemut olivat senaattorihenkiset. Summer of 68 hiveli monen mieltä kun sai vetäistä päälle hippikuteet. Vaikka kiireistä business-elämää vietetään, niin silti moni tuntee kaipuutta hippiaikakaudelle rakkauden ja rauhan pariin. Illan musiikillisesta tunnelmasta huolehti räppäri Signmark. Täytyy kyllä ihmetellä, että miten kuurona pystyy musiikkia tekemään. Lauantain seminaariohjelmassa Signmark kertoikin sitten mitä kaikkea hän on joutunut urallaan kohtaamaan.
Viikonvaihteen koulutusohjelma oli erittäin laaja, mutta siitä huolimatta senaattorit ja kunniajäsenet hyppäsivät bussiin ja suuntasivat kohti Alitalon viinitilaa. Paikassa nautittiin maittava lounas ja vietettiin yhteistä aikaa. Kuulimme tilan historiasta ja sen moninaisista vaiheista. Alitalo on lohjalainen omenatila, jossa on reilut 10000 omenapuuta, noin 50 eri lajiketta. Pääosa omenoista myydään pääkaupunkiseudun kaupoissa, mutta lopuista ja ulkonäöllisesti virheellisistä tehdään sitten viiniä ja Viideriä.

Alitalon jälkeen suuntasimme kohti Tytyrin elämyskaivosta. Tytyri on edelleen toiminnassa oleva kalkkikivikaivos, jossa myös taviksilla on mahdollisuus tutustua kaivostoimintaan. Olosuhteet 100 metriä maan alla vaikuttivat varsin mukavilta ja yllättävänkin siisteiltä. Kierros huipentui erilaisten kohteiden jälkeen valtavaan kaivoshalliin, jossa esiteltiin näyttävä valoshow.

Iltagaala oli teemoitettu Vihdin Nuorkauppakamarin 50-vuotisjuhlien mukaisesti. Vihdin entiset puheenjohtajat muistivat juhlivaa kamaria julkaisemalla kamarin oman kantolipun. Lipun kävi esittelemässä Vihdin pienimmän senaattorinnumeron omaava Jorma Kirveskallio (#27907) sekä Vihdin Senaatin puhemies Heikki Korhonen (#43770). Lippuairueeseen kuuluivat myös kunniajäsen Jaana Javanainen sekä lipun suunnitellut senaattori Jan Metsola (#72335). Illan mittaan saatiin myös kaksi uutta senaattoria, kun Ulla Honkimaa #77163 sekä Hanna Pasanen #76942 saivat senaattorinumerot valmistautuvalta kansalliselta puheenjohtajalta Ellimaija Ahoselta.

Myös C-alue piti aluekokouksensa syyskuun lopussa ja seuraavana onkin vuorossa Kasva 2018 kansallinen vaalikokous Helsingissä. Siellä nähdään!

-Mike

You may also like...