Wirtaa Heinolasta!

Wirtaa Heinolasta!

Itselläni oli ilo osallistua syyskuun alussa alue B:n tämän vuoden vaalikokousviikonloppuun Heinolassa. Samalla sain kunniatehtävän edustaa Suomen Senaattia, kun Mike ei päässyt paikalle. Sain siis stageaikaa ihan joka päivä 😉 Perjantaina vierailin puheenjohtaja kokouksessa viemässä Senaatin terveiset puheenjohtajille ja sitä kautta kamareihin. Ilo oli huomata, että vierailua arvostettiin ja siellä virisi keskustelua aihepiirin ympäriltä, vaikka puheenjohtajat olivat tuossa vaiheessa jo useamman tunnin kokoustaneet.

Lauantaina päivällä olivat Heinolan senaattorit ja kunniajäsenet järjestäneet meille mielenkiintoisen ohjelman. Aloitimme maistuvalla lounaalla Heinolan keskustassa, Kettu ja Kana –ravintolassa (vinkki: on Heinolan kunniajäsenen perheyritys). Lämmin suositus, jos Heinolaan kuljette, niin ehdottomasti käykää syömässä. Itse olen aikoinaan opiskelujen yhteydessä itse asunut vuoden Heinolassa, mutta täysin uusina paikkoina itselle vierailimme Heinolan lintutarhalla ja Heinolan korkeimmalla kohdalla, Harjulla. Sää suosi päiväämme ja Heinola näytti parhaimmat puolensa.

Lauantai-illan gaalassa pääsin stagelle yhdessä kansallisen puheenjohtaja Lauri Valtosen kanssa jakamaan illan aikana julkistetut uudet senaattoriarvot. Harvoin näkee niin sanattomia senaattoriarvon saajia kuin tällä kertaa, taisi tulla totaalisena yllätyksenä ihan kummallekin 😀 Lämpimät onnittelut ja tervetuloa joukkoon Hanna Airas (#76941) Mikkelin nuorkauppakamarista Juha Ketola (#77162) Hämeenlinnan nuorkauppakamarista.

Sunnuntaina oli vielä vuorossa vaalikokous, jonka alussa kävin pirteälle kokousväelle pitämässä Senaatin tervehdyksen.

Ilo oli huomata, että kamareissa on aktiivisia tekijöitä ja toiminnassa on edelleen käynnissä hyvä pössis. Kiitos Heinola ja kiitos Mike, että sain edustaa Senaattia ”koko rahalla” 😀

Saara Liukkonen
#70503, Mikkelin Nuorkauppakamari
Suomen Senaatti, alue B leader

You may also like...