Turusta kuuluu kummia! – Ehdottavat Tamperelaista Suomen Senaatin hallitukseen

Tampereen ja Turun senaatit asettavat ehdolle Suomen Senaatin hallitukseen Jarno Kannisen #71772 ja Jarmo Malinin #65493. Heillä on ilmeinen halu päästä peräkkäisinä vuosina hallituksen jäseneksi. Tämä on sinänsä varsin luontevaa; missä nyt turkulainen pärjäisi ilman tamperelaista ja päinvastoin. Nelivuotisen JC-olympiadin esitetään huipentuvan Tampereen vuoden 2021 ja Turun vuoden 2022 huippukokouksiin.

Jarmo Jarnåsta:
Olen oppinut tuntemaan Jarnon sosiaalisesti lahjakkaana, aktiivisena vaikuttajana, joka oli mukana ydintiimissä jo tekemässä Huippukokousta 2006. Hän on jämäkkä ja aikaansaava ja paljolti hänen ansiotaan oli, että pitkä hakuprosessi Maltalla huipentui vuoden 2016 EC:n saamiseen Tampereelle. Jarno on luotettava ja hyvä kuuntelija, jotka molemmat ovat erinomaisia ominaisuuksia Suomen Senaatin puheenjohtajalle. Hän hoitaa oman ruutunsa tinkimättä kuten toimiessaan Tampereella 2014 Suomen Senaatin vuosikokouksen apulaiskokouspäällikkönä. Tämä aina kohtelias ja avulias aktiivinen kokouskävijä viettää – jos luoja suo – 80-vuotispäiviään vuonna 2055.

Jarnå Jarmosta:
Olen tutustunut Jarmoon syvällisesti Rion maailmankokouksessa 2013. Sen jälkeen muodostamani holistisen kuvan perusteella olen jätte vakuuttunut, että tämä kokenut kokousosallistuja ja etenkin kokousjärjestäjä olisi aivan huikea henkilö johtamaan Suomen Senaattia. Jarmon kädenjälki Turun EC2008 senaattoriohjelman puikoissa on jo JC-legenda – hyvässä – ja sama korkea suoritustaso näkyi Turun kansallisen vaalikokouksen senaattoriohjelmassa viime syksynä. Jarmolla on laaja kontaktipinta senaattoreihin Suomessa ja ulkomailla. Legendaarisia ovat myös pop-up-salakapakat, joita Malinit synnyttävät kokousyhteyksissä.

You may also like...