Mike von Wehrt Vihdin Nkk:sta ehdolla Senaatin puheenjohtajaksi

Vaikka Nuorkauppakamaritoiminta on ollut mukana elämässäni jo pikkupojasta asti, niin vuosi 1995 oli käänteentekevä. Tuolloin tulin kutsutuksi ja valituksi koejäseneksi Rovaniemen Nuorkauppakamariin. Oli tullut se hetki, kun halusin ryhtyä kehittämään itseäni ja verkostoitumaan. Kolmetoista vuotta myöhemmin Lahdessa sain senaattorin arvonimen ja olin tuossa vaiheessa harrastanut kamaritoimintaa napapiirin lisäksi metropolialueella Tapiolassa ja lopulta pääkaupunkiseudulla Vihdissä. Olen siis seurannut tavalla tai toisella Suomen Nuorkauppakamareita 45 vuotta, Akaan nuorkauppakamarin perustamisesta saakka.

Tähän kokemukselliseen ymmärrykseen perustuen näen Senaatin ensisijaisen tehtävän olla olemassa! Saattaa kuulostaa tyhjältä ajatukselta, mutta minusta se on koko touhun ydin. Senaatti on organisaatio, joka yhteisen historiansa vuoksi on ainutlaatuinen ja sosiaalisen pääoman kautta tuo aidosti lisäarvoa suomalaiseen nuorkauppakamaritoimintaan. Tästä syystä pidän meidän tärkeimpänä tehtävänä huolehtia itsestämme sekä jäsenistömme hyvinvoinnista. Vain hyvinvoivat ihmiset ja itseään arvostava organisaatio voi tukea ja auttaa paikallisia nuorkauppakamareita ja edistää niiden toimintaa.

Lähes viisikymppisenä elän suomalaista unelmaa; vaimo, kaksi melkein aikuista lasta, koira, omakotitalo ja farmari Volvo. Töissä olen Suomen vanhimmassa ohjelmistotalossa, joka vuosikymmenen taitteessa myytiin yhdysvaltalaiselle Trimble Corporationille. Vastaan meillä julkishallinnon toimialasta ja olen ollut yrityksen palveluksessa 20 vuotta. Vihdin senaatin rahastonhoitajan tehtävän lisäksi olen kunnanvaltuutettu ja valtuustotyön ohella toimin kaavoitus- ja teknisen lautakunnan puheenjohtajana. Liikuntapuolella joku voisi sanoa minun hurahtaneen pyöräilyyn. Viime vuonna mittariin tuli 5000 km, mutta tänä vuonna mennään vasta parin tuhannen kilometrin paikkeilla. Myös golf -palloon yritän toisinaan osua.

Hyvää kesää ja nähdään Porissa!

Mike von Wehrt
#68435
Vihdin Nuorkauppakamari

You may also like...