Kari Ehari ehdolla Suomen Senaatin varapuheenjohtajaksi

Joensuun Senaatti esittää Senaattori 52188 Kari Eharia Suomen Senaatin varapuheenjohtajaksi kaudelle 2018-2019.

Senaatin uudessa strategiassa Senaattorin pääasialliseksi tehtäväksi on kirjattu huolehtia itsestään sekä verkostoitua muiden senaattorien kanssa. Yhdessäolostamme saamme virtaa kamarien tukemiseksi. Ollaan kamarien tukena kun sitä pyydetään. Joskus kamareissa on tilanteita että täytyy jopa tuppautua.

Hyviä tapoja osallistua ovat esim. yhden kuukausitapahtuman järjestäminen ja palkitseminen. Joissain kamareissa on erikseen nimetty Senaatin yhteyshenkilö pitämässä säännöllistä yhteyttä.

Kari on Nuorkauppakamarilainen vuodesta 1985 ja Senaattori vuodelta 1993. Kari on toiminut Joensuun kamarissa eri tehtävissä mm. hallituksen jäsenenä, tiedottaja ja sekä puheenjohtajana vuonna 1990 sekä alueella 7 RIO:na  91 ja VP:nä 92 sekä SNKK:n MIO:na 1993. Helsingissä Kari on toiminut myös aktiivisesti Keskuspuiston kamarissa.

Porin kokous on Karin 21 Senaatin kokous. Muita JC kokouksia on aluekokouksista Maailmankokouksiin satakunta.

Kamaritoiminnan lisäksi hän on toiminut aktiivisesti paikallisella, ja valtakunnallisella tasolla Yrittäjäjärjestössä, Yrityskummeissa ja Rotareissa. Järjestöosaamista ja kokemusta siis löytyy.

Kaikki Joensuussa kokouksiin osallistuneet tietävät meidän kokousosaamisen. Tervetuloa siis Senaatin vuosikokoukseen Joensuuhun 2020.

You may also like...