PIDÄ HUOLTA! Senate Sails to Pori 17.-19.8.

Kuusi kilometriä varpaat upottavaa pehmeää hiekkaa ja satoja bisneshenkisiä ystäviä jakamassa kokemuksia – ota aika ja paikka haltuun. Keskity vain hetkeen Yyterin syleilyssä. Senate Sails to Pori.
Porissa kohtaat ihan tutkitusti onnellisia ihmisiä. Odotamme Sinua luoksemme kokemaan länsirannikon ihmeet ja jakamaan onnellisuutta kanssamme – verkostoitumaan ja nauttimaan elämästä. Kokousteema keskittyy hyvinvointiin ja huolenpitoon elämän kaikilla osa-alueilla: henkinen, fyysinen sekä taloudellinen. Luontoa unohtamatta.
Kokousviikonlopun olemme rakentaneet pääosin Yyteriin, Pohjolan upeimmalle hiekkarannalle. Kokoushotellina toimii uudistunut ja uudistuva Yyterin Virkistyshotelli. Hotelli, sen puitteet ja ympäristö tarjoavat parhaan mahdollisuuden onnistuneelle viikonlopulle.

Hotellihuoneen Senaatin kiintiöstä voit varata p.02-6285 300

http://suomensenaatti.fi/vuosikokous/rekisterointi-ja-hinnat/

You may also like...