PIDÄ HUOLTA! Seminaari 18.8. klo 9.45 – 12.30

Seminaarin mahdollistavat Pihlajalinna, puheenjohtajamme Teijo Virtanen ”Mr HighPeak” sekä senaattori #72015 Tuukka Nieminen yhdessä alansa huippujen Vesa Puttosen sekä Vellu Ketolan kanssa.

Mikä meitä estää vaurastumasta? Mihin asioihin sijoittaja voi itse vaikuttaa?  Kannattaako yli 40-vuotiaana enää aloittaa sijoittamaan? Näihin kysymyksiin saamme pohdintaa rahoituksen professori Vesa Puttosen johdolla. Hän on yksi Suomen tunnetuimmista sijoittamisen ja rahoitusmarkkinoiden asiantuntijoista. Hän on julkaissut useita kirjoja ja tutkimuksia strategisen rahoituksen, riskienhallinnan ja sijoittamisen alueilta. Hän on ollut kirjoittajana yli 30 kansainvälisesti julkaistussa tutkimuksessa ja 18 kirjassa. Hänen uusin kirjansa on yhdessä Kent Bakerin kanssa keväällä 2017 julkaistu ”Investment Traps Exposed”.

Puttonen toimii Rocla Oy:n, Taaleri Oyj:n, TA-Yhtymän, Nasdaq Foundationin ja Pörssisäätiön hallituksissa. Hänellä on kokemusta mm. VR:n, Carnegien, Oras Investin ja Orionin hallituksista. Puttonen on Sitran ja Valtion Eläkerahaston sijoitustoimikuntien jäsen.

Kuinka pysyt kunnossa 70-vuotiaana(kin)? Legendaarinen jääkiekkoilija Veli-Pekka ”Vellu” Ketola (s. 28.3.1948) on kiistatta yksi Suomi-kiekon historian suurimmista hahmoista. Hän on 70-luvun kuuluisin suomalainen jääkiekkotähti, joka pelasi kuusissa MM-kisoissa ja kaksissa olympialaisissa. Jääkiekkovalmentaja Vellu täytti tänä vuonna 70-vuotta ja on edelleen rautaisessa kunnossa. Hän saapuu seminaariin puhumaan fyysisestä ja henkisestä valmennuksesta, sekä kuinka pysyä kunnossa 70-vuotiaana. Loistavalta tarinankertojalta saamme kuulla avoimia paljastuksia menestyksekkään uran eri vaiheista. Mm. kahden tappiopelin jälkeen hän antoi itse itselleen potkut Ässien päävalmentajan pestistä. Porissa törmäämme komeaan Velluun edelleen paikallisessa kuntokeskuksessa, jossa hän treenitehon perusteella sekoittuu helposti nuorempiin.

You may also like...