Senaattori Kari Tolonen järjestöneuvokseksi

Jäsenemme Senaattori Kari Tolonen #51856 vastaanotti Suomen Tasavallan presidentin avoimen kirjeen järjestöneuvokseksi nimittämisestä. Luovuttajana eduskunnan suuren valiokunnan puheenjohtaja Arto Satonen.

Myös Suomen Kameraseurojen liitto huomio Tolosen tekemistä vuosien varrella

Toloselle myönnettiin myös Suomen kameraseurojen liitto ry:n HonSKsLE arvonimi liiton vuosinäyttelyn avajaisissa 10.3.2018 Vantaan Aikuisopistolla. Liiton puheenjohtaja Jukka Kosonen luovutti ansiotuneille valokuvaajille 30 kuvaaja-arvonimeä. Tänä vuonna oli ensimmäistä kertaa haettavana myös uusi HonSKsLE arvonimi perustuu valokuvaaja ansioihin vuosien varrella.

Suomen Senaatti onnittelee järjestöneuvosta.
Vasemmalta lukien järjestöneuvos Kari Tolonen, puheenjohtaja Arto Satonen,

You may also like...