PIDÄ HUOLTA! kokoustiimi tiedottaa

Tämän vuoden Senaatin Vuosikokous siirtyy Porista Raumalle APRILLIA!

5.4. päivitys: Yyterissä ollaan ja puitteet ovat upeat <3

Yyterin virkistyshotellin laaja remontti on valitettavasti pahasti myöhässä, ja hotellin uuden toimitusjohtajan Lauri Turtolan mukaan kapasiteetti ei tule riittämään Suomen Senaatin kokousviikonloppuun.

Hallitus puoltaa kokoustiimin ehdotusta siirtää kokous Raumalle. ”Saimme neuvoteltua elokuuksi käyttöömme Selkämeren Kansallispuistoon kuuluvan Kuuskajaskarin lomasaaren.” Kertoo kokouspäällikkö Marjo Kuisma.

Silja Lighthouse Senator testikäyttöön tulojuhlan teemaksi Sail&BBQ

Porin sataman syvyys ei riitä matkustaja-alusten rantautumiseen, joten kuljetukset Rauman satamasta on sovittu ja sisältyy rekisteröintimaksuun.

Lisäneuvottelut on käynnissä ja suunnitelmissa on mm. muuttaa Beach&BBQ tulojuhlan teemaksi Sail&BBQ. Uusin Silja Lighthouse Senator, LNG-käyttöinen megaluokan alus valmistuukin sopivasti juuri heinäkuussa ja neuvottelut sen koekäyttöön saamisesta varmistuvat heti Pääsiäisen jälkeen. Pahoittelemme muutosten aiheuttamaa mielipahaa, mutta olemme vakuuttuneita iloisen kokouksen onnistumisesta myös Raumalla.

Lisätiedot löydät kokouksen nettisivuilta www.suomensenaatti.fi/vuosikokous. Kokouspaikasta voit lukea lisää http://www.kuuskajaskari.fi.

You may also like...