Voi kun olisit jo perillä – PIDÄ HUOLTA! kuljetukset

Pori ja Yyteri sijaitsevat Suomen länsirannikolla hyvien liikenneyhteyksien ja kauniiden maisemien äärellä. Meille on helppo tulla autolla, moottoripyörällä, veneellä, bussilla, junalla ja lentäen. Alla vaihtoehtoja Sinua varten.

Porin lentokentältä ja juna/bussiasemalta sekä Porin torilta on ajomatkaa Yyteriin n.20min. Kuljetamme Sinut sovitun aikataulun mukaisesti yhteistyökumppanimme Rinta Joupin BMW autoilla. VIP kuljetustilaukset suoraan Ilkka Äijälälle ilkka.aijala (at) gmail.com otsikolla VIP senaattori.

Nextjet lentää suoraan Poriin sekä Helsinki-Vantaalta että Arlandasta. Kokoustunnuksilla saat edulliset meno-paluu lennot, HKI 122€ ja Arlanda 142€ aikatauluja on aika mukavasti. Tarkemmat ohjeet ja tiedot kokouksen nettisivuilla.

Kunniajäsenemme Mikko Sundell on luvannut järjestää yhteiskuljetuksen omalla kokousbussilla Helsingistä. Matka toteutuu, jos pääkaupunkiseudun lähtijöitä saadaan mukaan min. 20 senaattoria. Hinta 50€/hlö. Toki bussi poimii mukaan kyytiläisiä myös matkan varrelta (hinta sen mukainen). Alustavat aikataulu alla. Reitti on Tampereen kautta, mutta myös Forssan reitti on mietinnässä. Kerrothan kiinnostuksesi kevään / kesän aikana. Sitovat ilmoittautumiset kerätään heinä/elokuussa.
Pe 17.8. klo 11 Kiasman tilausajopysäkki, klo 13 15min tauko Lahdesjärvi ABC, 13:45 Tampere linja-autoasema, klo 15:45 Yyteri. Su 19.8. lähtö Yyteristä viim. klo 14.

Lisää kuljetuksista nettisivuilla!

You may also like...