PIDÄ HUOLTA! The glamorous gala evening 18.8.

Juhlallinen ja hienostunut gaalaillallinen tarjoillaan Yyterin Kylpylähotellin meriravintolassa upean kansallismaiseman keskellä, aavan meren levittäytyessä eteesi. Gaalan juonnosta vastaavat Mr World President & First Lady 1998, the Magic Niskanen. Tässä juhlassa kaikki ovat VIP vieraita ja huolenpito on sen mukaista!

Illan iloisen viihtyvyyden takaavat alan ammattilaiset: luvassa porilaista glamouria, lähitaikuutta, lavashow sekä nostalgista suomirockia. Liekeissä loimuavat nykyhitit, suomiräp ja finhitsit kun bilekone Remix nousee lauteille kolmen setin lupauksella pitää senaattorit kuumana tanssilattialla.

Illan aikana mestaritaikuri ja mentalisti Marko Poskiparta viihdyttää juhlayleisöä. Yliluonnollisen illan jälkeen saatat joutua miettimään, tulitko huijatuksi vai hurmatuksi.

Pukukoodi: tumma puku tai smokki, eli koit ny laitta parast päälles oikke helyj kans

You may also like...