PIDÄ HUOLTA! ja päästä Yyteri ihosi alle

Vuosikokouksen teemaksi olemme valinneet Suomen Senaatin puheenjohtajan Teijo Virtasen kauden teeman PIDÄ HUOLTA! keskittyen hyvinvointiin elämän eri sektoreilla: henkinen, fyysinen sekä taloudellinen. Kokousviikonlopun aikana luomme puitteet edistämään jäsenistön keskinäistä toimintaa ja ystävyyttä. Verkostoitumaan ja nauttimaan elämästä. Senate Sails to Pori.
Porissa kohtaat ihan tutkitusti onnellisia ihmisiä. Ota aika ja paikka haltuun, keskity vain hetkeen Yyterin syleilyssä. Kadut vain, ettet tullut jo aiemmin.

Tavoitteet ovat korkealla, niin kuin Porissa yleensä. Odotamme Sinua ja 300 senaattorivierasta luoksemme kokemaan VIP kohtelun ja jakamaan onnellisuutta kanssamme. Tule mukaan ja katso kuvan linkistä ketkä ovat jo rekisteröityneet.

You may also like...