Hanna Hutka-Ojanen senaattoriksi

HANNA HUTKA-OJANEN #76916

Suomen Nuorkauppakamareiden Etelä-Suomen alueen ( A ) vuosikokouksessa julkistettiin lauantaina Hanna Hutka-Ojaselle myönnetty kansainvälisen JCI -järjestön korkein tunnustus, senaattorin arvo. Hanna on liittynyt Forssan Seudun Nuorkauppakamariin vuonna 2003 ja on koko jäsenyytensä ajan ollut aktiivinen omassa kamarissaan, mutta myös alueellisella ja kansallisella tasolla. Hän on toiminut oman kamarinsa puheenjohtajana, alueviestintäpäällikkönä ja aluekokouksen kokouspäällikkönä sekä kansallisena palkintopäällikkönä. Hanna on kiertänyt aktiivisesti kansainvälisiä kokouksia Japanissa asti ja hänelle on myönnetty lukuisia palkintoja ansioistaan nuorkauppakamarissa.

Suomen Senaatti onnittelee ja toivottaa Hannan tervetulleeksi toimintaansa.

Lisätiedot:

Suomen Senaatti – JCI Senate in Finland ry
puheenjohtaja Teijo Virtanen
+358 500 590 132
teijo.virtanen@suomensenaatti.fi

Suomen Senaatti – JCI Senate in Finland ry

Suomen Senaatti perustettiin vuonna 1962. Yhdistyksen jäsenet koostuvat Suomen Nuorkauppakamarit ry:n toiminnassa ansioituneista, yleensä yli 40-vuotiaista entisistä nuorkauppakamarien jäsenistä, joille Junior Chamber International –maailmanjärjestö on myöntänyt senaattoriarvon. Yhdistys kuuluu maailmanlaajuiseen JCI Senate International Inc. -järjestöön.

Suomessa nuorkauppakamarin senaattoreita on noin 1400. Suomen Senaatin pääasiallinen tehtävä on tukea ja auttaa paikallisia nuorkauppakamareita ja edistää niiden toimintaa. Yhdistys edistää jäsenistönsä keskinäistä toimintaa ja verkostoitumista. Senaatti on myös vahva elinkeinoelämän suhdetoimintajärjestö.

suomensenaatti.fi

You may also like...