Miten vaurastua yli 40-vuotiaana? PIDÄ HUOLTA! ja klikkaa itsesi mukaan

PIDÄ HUOLTA! seminaarin yhdeksi puhujaksi olemme kiinnittäneet Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun rahoituksen professori Vesa Puttosen. Hän on julkaissut useita kirjoja ja tutkimuksia strategisen rahoituksen, riskienhallinnan ja sijoittamisen alueilta. Hän on ollut kirjoittajana yli 30 kansainvälisesti julkaistussa tutkimuksessa ja 18 kirjassa. Hänen uusin kirjansa on yhdessä Kent Bakerin kanssa keväällä 2017 julkaistu ”Investment Traps Exposed”.

Puttonen toimii Rocla Oy:n, Taaleri Oyj:n, TA-Yhtymän, Nasdaq Foundationin ja Pörssisäätiön hallituksissa. Hänellä on kokemusta mm. VR:n, Carnegien, Oras Investin ja Orionin hallituksista. Puttonen on Sitran ja Valtion Eläkerahaston sijoitustoimikuntien jäsen.

Senaatin Vuosikokouksen lauantain 18.8. aamupäivän vietämme siis uusien vaurastumisoppien parissa. Lisää seminaarin puhujia tulossa hyvinvoinnin saralle.

Klikkaa itsesi mukaan

REKISTERÖIDY

 

You may also like...