Suomen Senaatti onnittelee tuoreimpia jäseniään

Kuopion Nuorkauppakamarin 60v juhlissa sekä syksyn aluekokouksissa seuraaville nuorkauppakamarilaisille on myönnetty senaattoriarvot. Suomen Senaatti onnittelee ja toivottaa tuoreet senaattorit jäsenekseen.

JERE NISKANEN #76237

Jere Niskanen tuli jäseneksi Kuopion Nuorkauppakamariin 2011. Hän on ollut erittäin aktiivinen koko JC-uransa ajan. Jere on toiminut viisi vuotta Kuopion Nuorkauppakamarin hallituksessa. Puheenjohtajana Jere toimi vuonna 2015. Vuonna 2016 Jere oli alueen D aluejohtaja ja Suomen Nuorkauppakamareiden hallituksen jäsen. Hän on toiminut myös alueen vaalitoimikunnan jäsenenä sekä Strategia! -koulutuksessa tiimikouluttajana. Hän on osallistunut lähes kaikkiin alueellisiin, kansallisiin ja kansainvälisiin kokouksiin, jotka hänen JC-uransa aikana on järjestetty. Jere on koulutukseltaan KTM ja vastaa KPMG:n Kuopion toimistosta. Hän on pyyteettömästi jakanut ammatillista osaamistaan ja toiminut kannustajana ja sparraajana monelle jiiceelle ja kamarille. Jere on tunnettu erinomaisesta huumorintajustaan ja kyvystään verkostoitua. Hänen suuri JC-sydän jatkaa sykkimistä tästä eteenpäin senaattorina.

ANTTI IMMONEN #76238

Antti Immonen on ollut 15 vuotta nuorkauppakamarilainen. Vuodet 2003-2012 hän toimi Joensuun Nuorkauppakamarissa ja vuodesta 2013 Kuopion Nuorkauppakamarissa. Antti on toiminut kuusi vuotta Joensuun ja Kuopion kamareiden hallituksissa. Alueella Antti vastannut kansainvälisyysasioista, toiminut Strategian Senior Advisorina sekä koulutuspäällikkönä. Lisäksi Antti on toiminut Strategia!-koulutuksen pääkouluttajana. Antti tunnetaan erinomaisena kouluttajana, joka on koko JC-uransa jakanut omaa ammatillista osaamistaan ja ollut rakentamassa sekä kehittämässä konsepteja mm. strategiaan ja koulutuksiin. Hän tunnetaan jiiceenä, joka hoitaa hommat jämptisti mutta rennosti. Hän on tukipilari ja luottopakki, joka vie maaliin sovitut asiat ja tekee vielä vähän enemmän mitä alunperin piti.  Tämän hyvin pidetyn ja arvostetun nuorkauppakamarilaisen  JC-ura jatkuu tästä eteenpäin senaattorina.

OUTI TÖRMÄNEN #76236

Outi Törmänen tuli jäseneksi Oulun Nuorkauppakamariin vuonna 2010. Outi on ollut koko kahdeksanvuotisen JC-uransa ajan poikkeuksellisen aktiivinen. Hän on ollut aktiivisesti mukana hallitustyöskentelyssä, projekteissa ja toiminnan kehittämisessä. Oulun Nuorkauppakamarissa tämä koejäsenistä huolehtiva supernainen tunnetaan lempinimellä ”JC-mama”. Outi on  toiminut vuonna 2013 puheenjohtajana sekä kolmessa muussa hallitusvirassa. Alueella hän on toiminut D-alueen Tuottava Idea –aluepäällikkönä sekä Keskusliiton Tuottava Idea kansallisena kilpailupäällikkönä.  Tänä vuonna Outi on projektipäällikkönä kansainvälisessä Pohjoismaa-projektissa. Outi on koulutukseltaan FM ja työskentelee R-Tasolla asiakkuuspäällikkönä.

 

TURO VIHERMAA #76235

Turo Vihermaa tuli jäseneksi Porin Nuorkauppakamariin vuonna 2006. Turo on toiminut neljä vuotta Porin kamarin hallituksessa ja puheenjohtajana vuonna 2010. Hän on JC, joka ei pelkää heittäytymistä ja itsensä likoon laittamista. Hän on ollut erittäin aktiivinen monella eri osa-alueella. Turo on toiminut mm. kokouspäällikkönä aluekokouksessa ja alueella tietohallintopäällikkönä. Keskusliiton kehitysjohtajana Turo toimi vuonna 2012 vastaten kansainvälisyydestä. JC-uransa aikana hän on osallistunut yli 50 alueelliseen, kansalliseen tai kansainväliseen kokoukseen. Turo tunnetaan sydämellisenä innostajana, todellisena JC-spiritin lähettiläänä.

ANTTI GAHMBERG #76234

Antti Gahmberg tuli Rauman Nuorkauppakamarin jäseneksi vuonna 2003. Tämä JC-henkeä puhkuva tekijä on tehnyt pitkän ja vaikuttavan JC-uran monella eri tasolla. Antti toimi Rauman Nuorkauppakamarin hallituksessa neljä vuotta. Antti on toiminut alueella aluesihteerinä, aluekoordinaattorina, alueen tietohallintopäällikkönä sekä alueviestintäpäällikkönä. Keskusliitossa Antti toimi tietohallintopäällikkönä.  JC-uransa aikana Antti on osallistunut yli 30 alueelliseen, kansalliseen ja kansainväliseen kokoukseen. Antti on tunnettu positiivisesta ja kannustavasta asenteestaan. Hän on vuosien varrella auttanut ja tsempannut omia kamarilaisiaan  sekä muiden kamareiden jäseniä.

JUHA MÄKINEN #76232

Juha Mäkinen tuli jäseneksi Porin Nuorkauppakamariin 2003. Tämä superaktiivi on tehnyt poikkeuksellisen aktiivisen JC-uran. Juha on toiminut kuusi vuotta Porin kamarin hallituksessa ja puheenjohtajana 2009. Hän on toiminut C-alueella aluetapahtumapäällikkönä sekä aluekansainvälisyyspäällikkönä. Hän on osallistunut yli 70 alueelliseen, kansalliseen ja kansainväliseen kokoukseen. Tänä vuonna Juha toimii C-alueen aluevaalikokouksen kokouspäällikkönä. Juha on hyvin tunnettu auttavaisuudestaan. Hän on ollut mukana kaikissa Porin Nuorkauppakamarin suurissa projekteissa 15 vuoden ajan.

MINJA KIVINEN #76003

Minja Kivinen tuli jäseneksi nuorkauppakamariin 2002. Tämä supernainen on tehnyt poikkeuksellisen pitkän ja aktiivisen JC-uran. Hän on toiminut kolmessa kamarissa hallituksen jäsenenä kuusi vuotta. Minjan JC-ura alkoi Oulun Nuorkauppakamarista, jatkuen Tammerkosken Nuorkauppakamarissa ja sieltä Seinäjoen Nuorkauppakamariin.  Puheenjohtajana hän toimi vuonna 2012 Seinäjoen Nuorkauppakamarissa, josta hänet myös palkittiin Suomen parhaana puheenjohtajana. Lisäksi hän on toiminut sekä aluekokouksen, että kansallisen kokouksen kokouspäällikkönä. Alueella Minja on toiminut alueellisena kilpailupäällikkönä sekä aluetapahtumapäällikkönä. Keskusliitossa hän toimi kansallisena kilpailupäällikkönä. Minja on JC-uransa aikana osallistunut yli 50 alueelliseen, kansalliseen ja kansainväliseen kokoukseen. Hän on hyvin arvostettu JC, joka tunnetaan ihmisläheisenä ja innostavana johtajana.

 

Lisätiedot:

Suomen Senaatti – JCI Senate in Finland ry
puheenjohtaja Teijo Virtanen
+358 500 590 132
teijo.virtanen@suomensenaatti.fi

Suomen Senaatti – JCI Senate in Finland ry

Suomen Senaatti perustettiin vuonna 1962. Yhdistyksen jäsenet koostuvat Suomen Nuorkauppakamarit ry:n toiminnassa ansioituneista, yleensä yli 40-vuotiaista entisistä nuorkauppakamarien jäsenistä, joille Junior Chamber International –maailmanjärjestö on myöntänyt senaattoriarvon. Yhdistys kuuluu maailmanlaajuiseen JCI Senate International Inc. -järjestöön.

Suomessa nuorkauppakamarin senaattoreita on noin 1400. Suomen Senaatin pääasiallinen tehtävä on tukea ja auttaa paikallisia nuorkauppakamareita ja edistää niiden toimintaa. Yhdistys edistää jäsenistönsä keskinäistä toimintaa ja verkostoitumista. Senaatti on myös vahva elinkeinoelämän suhdetoimintajärjestö.

suomensenaatti.fi

You may also like...