PIDÄ HUOLTA! Vuosikokouksen rekisteröinti on auki

Terveisii Porist

Vuosikokouksen teemaksi olemme valinneet Suomen Senaatin puheenjohtajan Teijo Virtasen kauden teeman PIDÄ HUOLTA! keskittyen hyvinvointiin elämän eri sektoreilla: henkinen, fyysinen sekä taloudellinen. Kokousviikonlopun aikana luomme puitteet edistämään jäsenistön keskinäistä toimintaa ja ystävyyttä. Verkostoitumaan ja nauttimaan elämästä. Senate Sails to Pori.

Kumpi oli ensin muna vai kana? Tästä ja muista mieltä askarruttavista aiheista pääset tarinoimaan senaattoriystäviesi kanssa Porin Yyterissä edullisimmin erikoistarjouksella eli käyttämällä EGG rekisteröintimahdollisuuden jo tänään tai pikaisesti syksyn aikana.

Lisätietoja PIDÄ HUOLTA! kokouksesta täällä

http://suomensenaatti.fi/vuosikokous/

You may also like...