Kuopion 60 -vuotisjuhlassa uusia Senaattoreita

Jere Niskanen #76237

Jere Niskanen valittiin jäseneksi Kuopion Nuorkauppakamariin 2011. Hän on ollut erittäin aktiivinen koko JC-uransa ajan. Jere on toiminut viisi vuotta Kuopion Nuorkauppakamarin hallituksessa. Puheenjohtajana Jere toimi vuonna 2015. Vuonna 2016 Jere oli alueen D aluejohtaja ja Suomen Nuorkauppakamareiden hallituksen jäsen. Hän on toiminut myös alueen vaalitoimikunnan jäsenenä sekä Strategia! -koulutuksessa tiimikouluttajana. Hän on osallistunut lähes kaikkiin alueellisiin, kansallisiin ja kansainvälisiin kokouksiin, jotka hänen JC-uransa aikana on järjestetty. Jere on koulutukseltaan KTM ja vastaa KPMG:n Kuopion toimistosta. Hän on pyyteettömästi jakanut ammatillista osaamistaan ja toiminut kannustajana ja sparraajana monelle jiiceelle ja kamarille. Jere on tunnettu erinomaisesta huumorintajustaan ja kyvystään verkostoitua. Hänen suuri JC-sydän jatkaa sykkimistä tästä eteenpäin senaattorina.

Antti Immonen #76238

Antti Immonen on ollut 15 vuotta nuorkauppakamarilainen. Vuodet 2003-2012 hän toimi Joensuun Nuorkauppakamarissa ja vuodesta 2013 Kuopion Nuorkauppakamarissa. Antti on toiminut kuusi vuotta Joensuun ja Kuopion kamareiden hallituksissa. Alueella Antti vastannut kansainvälisyysasioista, toiminut Strategian Senior Advisorina sekä koulutuspäällikkönä. Lisäksi Antti on toiminut Strategia!-koulutuksen pääkouluttajana. Antti tunnetaan erinomaisena kouluttajana, joka on koko JC-uransa jakanut omaa ammatillista osaamistaan ja ollut rakentamassa sekä kehittämässä konsepteja mm. strategiaan ja koulutuksiin. Hän tunnetaan jiiceenä, joka hoitaa hommat jämptisti mutta rennosti. Hän on tukipilari ja luottopakki, joka vie maaliin sovitut asiat ja tekee vielä vähän enemmän mitä alunperin piti.  Tämän hyvin pidetyn ja arvostetun nuorkauppakamarilaisen  JC-ura jatkuu tästä eteenpäin senaattorina.

 

Lisätiedot:
Suomen Senaatti – JCI Senate in Finland ry
puheenjohtaja Teijo Virtanen
+358 40 768 7988
teijo.virtanen@suomensenaatti.fi

Suomen Senaatti – JCI Senate in Finland ry

Suomen Senaatti perustettiin vuonna 1962. Yhdistyksen jäsenet koostuvat Suomen Nuorkauppakamarit ry:n toiminnassa ansioituneista, yleensä yli 40-vuotiaista entisistä nuorkauppakamarien jäsenistä, joille Junior Chamber International –maailmanjärjestö on myöntänyt senaattoriarvon. Yhdistys kuuluu maailmanlaajuiseen JCI Senate International Inc. -järjestöön.

Suomessa nuorkauppakamarin senaattoreita on 1400. Suomen Senaatin pääasiallinen tehtävä on tukea ja auttaa paikallisia nuorkauppakamareita ja edistää niiden toimintaa. Yhdistys edistää jäsenistönsä keskinäistä toimintaa ja verkostoitumista. Senaatti on myös vahva elinkeinoelämän suhdetoimintajärjestö.

suomensenaatti.fi

You may also like...