Teijo Virtanen Porin Nuorkauppakamarista ehdolla Senaatin puheenjohtajaksi

Aktiivisista kamarivuosista on jo aika vierinyt eteenpäin. Edelleen olen ollut senaattorin ominaisuudessa ahkerasti mukana Porin Nkk:n toiminnassa. Kaksi aktiivista kautta senaatin hallituksessa, ensin jäsenenä nyt varapuheenjohtaja alkaa olla takana. Uutena haasteena puheenjohtajuus seuraavalle kaudelle.

Puheenjohtajavuoden teemaksi on valikoitunut; Pidä huolta.

Teema tukee Senaatin strategiaa hieman uudenlaisesta kulmasta. Keskitymme senaattoreiden hyvinvointiin eri sektoreilla; henkinen, fyysinen ja taloudellinen hyvinvointi. Olennainen osa teemaa on myös verkostoituminen ja rentouttava hauskanpito. Näin pystymme antamaan parhaan tukemme myös kamareille ja heidän jäsenilleen. Teemalle on luvassa jatkoa myös seuraaville vuosille. Poissuljettu ei ole myöskään ajatus, kamarilaiset mentoroimassa senaattoreita.

Pidä huolta teeman ympärille rakennetaan myös Senaatin vuosikokous 2018 Porissa. Kokousorganisaatio on jo täydessä vauhdissa kokouspäällikkö Marjo Kuisman johdolla. Meille on tulossa loistava kokous. Tapahtumat me porilaiset osaamme järjestää.

Lyhyesti kerrottuna JC-urani alkoi vuonna 1986 ja on sisältänyt lähes kaikki kamarin hallitusvirat, sekä Suomen Nuorkauppakamarit ry:n aluejohtajan viran. Valtakunnallisia virkoja kertyi lisäksi mm. vaalikokouspäällikkyys ”Poriginaali 1989”, tilanne- ja muutosjohtamiskouluttajana pari vuotta, vaalilautakunnan jäsenyys, sekä useita muita, erilaisia projekteja mm. Petri Niskasen kampanjapäällikkönä toimin useammassakin kampanjassa.

Valtakunnallisissa ja kansainvälisiä kokouksia on tullut käytyä Suomessa lähes 30 ja maailmalla pitkälti toistakymmentä. Hienoja kokemuksia joka ikinen! Senaatin hallitus on viimevuosina kehittänyt kamarien ja senaattoreiden yhteistyötä. Toisena tavoitteenani näen tämän toiminnan edelleen kehittämisen ja -jalkauttamisen.

Arkisin toimin High Peak Finland Oy:n ja tytäryhtiö Rotor Form Oy:n toimitusjohtajana (1.8. alkaen), sekä useamman yrityksen hallituksessa, joissakin myös osakkaana.

Riemukasta kokousta Lappeenrannassa!

Teijo Virtanen
#62315

You may also like...