Mike von Wehrt Vihdin Nuorkauppakamarista ehdolla Senaatin varapuheenjohtajaksi

Toijalan Kangassaaressa oli koolla joukko iloisia ihmisiä, jotka viettivät yhteistä aikaa erilaisten tehtävärastikilvoittelujen parissa. Ampumarastilla oli maalitauluun piirretty kauris, jonka tähtäinmerkkinä oli mielenkiintoinen vaakuna. Siinä oli maapallo ja teksti JC! Tämä on ensimmäinen muistoni Nuorkauppakamarista ja se tapahtui Akaan Nuorkauppakamarin kuukausitapahtumassa vuonna 1973. Tuosta nelivuotiaan pojan muistosta lähtien Nuorkauppakamari on ollut osa elämääni, tavalla tai toisella.

Toivon, että seuraavan osan elämästäni saisin toimia Suomen Senaatin varapuheenjohtajana.

Senaatin tehtävä on ennen kaikkea olla olemassa! Saattaa kuulostaa tyhjältä ajatukselta, mutta minusta se on koko touhun ydin. Se on organisaatio, joka yhteisen historiansa vuoksi on ainutlaatuinen ja sosiaalisen pääoman kautta tuo aidosti lisäarvoa Suomalaiseen Nuorkauppakamaritoimintaan. Tästä syystä pidän Senaatin ensisijaisena tehtävänä huolehtia itsestään ja jäsentensä hyvinvoinnista. Vain hyvinvoivat ihmiset ja itseään arvostava organisaatio voi tukea ja auttaa paikallisia nuorkauppakamareita ja edistää niiden toimintaa.

Tuli syttyy kipinällä, mutta liekki näkyy vasta kun palavasta ainesosasta vapautuu kaasuja. Meidän tehtävä senaattoreina on olla kannustavia mentoreita. Jotta kykenemme suorittamaan tuon tehtävän, on meidän aika ajoin kokoonnuttava yhteen ja vietettävä mukavaa aikaa toistemme kanssa, vanhoja muistellen ja tulevia ihmetellen. Meidän on myös huolehdittava itsestämme, jotta jaksamme huolehtia muista!

Hyvää kesää ja nähdään Lappeenrannassa!

Mike von Wehrt
#68435
Vihdin Nuorkauppakamari

You may also like...