Kari Ehari #52188, Joensuusta ehdolle Senaatin hallitukseen

Kari Ehari

Joensuun Senaatti esittää Senaattori 52188 Kari Eharia Suomen Senaatin hallituksen jäseneksi kaudelle 2017-2018.

Kari on Nuorkauppakamarilainen vuodesta 1985 ja Senaattori vuodelta 1993. Kari on toiminut Joensuu kamarissa eri tehtävissä mm. hallituksen jäsenenä, tiedottaja ja sekä puheenjohtajana vuonna 1990 sekä alueella 7 RIO:na 91 ja VP:nä 92 sekä SNKK:n MIO:na 1993. Helsingissä Kari on toiminut myös aktiivisesti Keskuspuiston kamarissa.

Lappeenrannan kokous on Karin kahdeskymmenes Senaatin kokous. Muita JC -kokouksia on aluekokouksista Maailmankokouksiin satakunta.

Kamaritoiminnan lisäksi hän on toiminut aktiivisesti Yrittäjäjärjestössä, Yrityskummeissa ja Rotareissa. Tällä hetkellä puheenjohtajana Lauttasaaren Yrittäjissä ja Pääkaupunkiseudun Yrityskummeissa. Järjestöosaamista ja kokemusta siis löytyy.

Kaikki Joensuussa kokouksiin osallistuneet tietävät meidän kokousosaamisen. Tervetuloa siis Senaatin vuosikokokseen Joensuuhun 2020!

You may also like...