Tervetuloa Senaatin vuosikokoukseen Lappeenrantaan 18.-20.8.

Senaatin vuosi on rytmiltään erilainen kuin Nuorkauppakamarin vuosi, niin toiminnassa kuin taloudenpidossakin. On aika koota tapahtumat kirjoihin ja kansiin, ja kääntää sitten katse tulevaan. Kuluneena vuonna senaatti on mahdollistanut muun muassa seuraavaa: se on yllättänyt, palkinnut, nauttinut sujuvasta ja avoimesta vuoropuhelusta Suomen Nuorkauppakamarien kanssa (kiitos yhteistyöstä ihana Jenni ja crew!), ylläpitänyt perinteitä ja uudistanut. Tästä kaikesta kuulette tietysti lisää vuosikokouksessa. Vuosikokouksessa senaatille myös valitaan uusi puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja hallitus. Olethan sunnuntaina antamassa äänesi.

Lappeenranta kauniina ja iloisena karjalaiskaupunkina odottaa teitä vieraakseen 18.-20.8.! Kokousorganisaatio on valmistellut teille rattoisaa ohjelmaa, jokaiselle jotakin. Sijaintimme erityislaatuisuus Venäjän rajalla mahdollistaa mm. viisumitta vierailun Viipurissa kokousviikonlopun yhteydessä. Karjalaisuuden ytimessä lienemme myös piirakanrypytyskilpailun äärellä, tulojuhlassa.

Lisätiedot kokouksesta löydät Senaatin kotisivuilta suomensenaatti.fi/vuosikokous.

Vielä ehdit rekisteröityä!
Rekisteröityneet voivat ilmoittautua ohjelmiin tästä!

Ihanaa Suomen suvea, rakkaat senaattorit, ja pikaisiin näkemisiin Lappeenrannassa!

Paula Holtari, #71498
Puheenjohtaja 2016-2017
JCI Senate in Finland ry

LIITE:
Vuosikokouksen esityslista
MeSenaattorit uutiskirje 2/2016-2017

 

You may also like...