Uusia Senaattoreita Business Upis Lahes

Suomen Nuorkauppakamareiden kansallinen vuosikokous Business UP! järjestettiin 20.-23-4.2017 Lahdessa. Vuosikokouksessa juhlistettiin Suomen Nuorkauppakamareiden 60 -vuotista taivalta. Lauantain gaalassa Sibeliustalossa jaettiin neljä uutta senaattoriarvoa. Senaattoriarvot jaettiin seuraaville nuorkauppakamarilaisille.

Lauri Valtonen #76001

Lauri Valtonen liittyi Porin Nuorkauppakamariin 2007.  Hän on ollut koko JC-uransa ajan erittäin aktiivinen. Hän on toiminut seitsenmän vuoden ajan Porin Nuorkauppakamarin hallituksen jäsenenä. Lisäksi  Lauri on toiminut alueella palkintopäällikkönä ja aluekoordinaattorina. Kansallisesti Lauri on  toiminut C-alueen aluejohtajana, kansallisena talousjohtajana ja tänä vuonna valmistautuvana kansallisena varapuheenjohtajana. JC-uransa aikana Lauri on osallistunut 62 alueelliseen, kansalliseen ja kansainväliseen kokoukseen. Hän on osallistunut lähes kaikkiin JCI:n virallisiin koulutuksiin ja hänet on palkittu sekä alueellisella, että kansallisella tasolla mm. vuoden 2013 Suomen parhaan puheenjohtajan tunnustuksella.  Hän on arvostettu JC, joka on vuosia toiminut sparraajana ja tukena monelle nuorkauppakamarilaiselle.

https://www.linkedin.com/in/laurivaltonen/

 

Merja Wallenius #76005

Merja Wallenius tuli jäseneksi 2002. Hän on tehnyt poikkeuksellisen pitkän ja aktiivisen JC-uran. Merja on ollut paikallisesti seitsemässä eri hallitusvirassa sekä Lahden, että Mikkelin nuorkauppakamareissa. Puheenjohtajana Merja toimi vuonna 2011. Alueella hän on toiminut viestintäpäällikkönä, aluesihteerinä TOYP-aluepäällikkönä, vaalitoimikunnan jäsenenä sekä palkintotuomarina. Kansallisesti hän on ollut viestintätiimin ja kamarituen jäsen sekä toiminut kokouspäällikkönä Strategia! –koulutuksessa. Merja on hyvin arvostettu ja pidetty JC. Hänet tunnetaan tukipilarina ja kamarin kantavana voimana, joka on aina auttamassa kaikkia. JC-uransa aikana tämä uskomaton nainen on osallistunut 84 alueelliseen, kansalliseen ja kansainväliseen kokoukseen.

https://www.linkedin.com/in/merja-wallenius-82484270/

Roope Syvälahti #76002

Roope liittyi Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamariin vuonna 2004. JC-Uransa aikana hän on toiminut seitsemässä hallitusvirassa. Kamarinsa puheenjohtajana hän toimi 2006 ja uudemman kerran 2010 kamarin tilanteen vaatiessa. Hänet tunnetaan ihmisenä, jolla on luontainen taito ottaa kaikki lähellään olevat ihmiset huomioon. Roope on ollut erittäin aktiivinen kaikilla tasoilla. Alueella hän on toiminut alueen palkintopäällikkönä sekä vaalitoimikunnassa. Suomen Nuorkauppakamarin hallituksen jäsenenä Roope on toiminut aluejohtajana vuonna 2008, kehitysjohtajana vuonna 2009 ja tänä vuonna hän on vaalilautakunnan jäsen sekä B alueen vaalitoimikunnan puheenjohtaja. Roope on JC-uransa aikana osallistunut 52 alueelliseen, kansalliseen ja kansainväliseen kokoukseen.

https://www.linkedin.com/in/roopesyvalahti/

Johanna Peltovuori #76006

Johanna liittyi Raisio-Naantalin Nuorkauppakamariin vuonna 2011. Viimeiset vuodet tämä supernainen on vaikuttanut Lahden Nuorkauppakamarissa. Johanna on toiminut neljä vuotta kamarin hallituksessa sekä alueella Vuoden Nuori Menestyjä –aluepäällikkönä, alueen Vientitykin projektipäällikkönä sekä B-alueen aluesihteerinä.  Johanna tunnetaan toiminnan naisena, joka saa asiat tapahtumaan. Hän on tukipilari ja JC-sydämellä varustettu tekijä, joka on aina auttamassa muita.  Johanna on myös kansallisen vuosikokouksemme 2017 kokouspäällikkö ja on osallistunut JC-uransa aikana 30 alueelliseen, kansalliseen ja kansainväliseen kokoukseen.

https://www.linkedin.com/in/johanna-peltovuori-385ab320/

Erityiset onnittelut Johannalle välittävät myös Raisio-Naantalin Nuorkauppakamarin Senaattorit Sonja Westerlund sekä Tero Tavio oheisen videon välityksellä:

Lisätiedot:

Suomen Senaatti – JCI Senate in Finland ry
puheenjohtaja Paula Holtari
+358 40 768 7988
paula.holtari@suomensenaatti.fi

Suomen Senaatti – JCI Senate in Finland ry

Suomen Senaatti perustettiin vuonna 1962. Yhdistyksen jäsenet koostuvat Suomen Nuorkauppakamarit ry:n toiminnassa ansioituneista, yleensä yli 40-vuotiaista entisistä nuorkauppakamarien jäsenistä, joille Junior Chamber International –maailmanjärjestö on myöntänyt senaattoriarvon. Yhdistys kuuluu maailmanlaajuiseen JCI Senate International Inc. -järjestöön.

Suomessa nuorkauppakamarin senaattoreita on noin 1400. Suomen Senaatin pääasiallinen tehtävä on tukea ja auttaa paikallisia nuorkauppakamareita ja edistää niiden toimintaa. Yhdistys edistää jäsenistönsä keskinäistä toimintaa ja verkostoitumista. Senaatti on myös vahva elinkeinoelämän suhdetoimintajärjestö.

suomensenaatti.fi

You may also like...