Loistava tulevaisuus toi uusia senaattoriarvoja

Suomen Nuorkauppakamareiden vaalikokouksessa Hämeenlinnassa 14.10.-16.10.2016 myönnettiin kolme uutta senaattoriarvoa. Parhaan tunnustuksen hyvästä ja ansiokkaasta työstä minkä nuorkauppakamarijärjestö voi jäsenelleen antaa on senaattoriarvo. Edellytyksenä on, että henkilö on toiminut useita vuosia vastuunalaisissa nuorkauppakamaritehtävissä. Arvonimen myöntää JCI Internationalin maailmanpuheenjohtaja kansallisen puheenjohtajan esityksestä.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=ElSky2PsOEM[/embedyt]

 

MINNALIISA VEHKALA #75401minnaliisa_vehkala

Minnaliisa ”Minttu” Vehkala Hämeenlinnan Nuorkauppakamarista on ollut Nuorkauppakamarin jäsen vuodesta 2005 lähtien. Hän on ollut erittäin aktiivinen niin omassa kamarissaan, alueella, kansallisella tasolla kuin kansainvälisestikin. Hänellä on takanaan kuusi virkaa omassa kamarissaan, kolme aluevirkaa ja yksi kansallisen tason päällikkövuosi. Kantakortista löytyy 10 kansainvälistä kokousta ja huikeat 40 kokousosallistumista kotimaassa.

Erityisen kunnostautunut hän on debatin saralla, eikä tämän naisen kanssa kannatakaan lähteä kiistelemään. Paitsi aikoinaan kansainvälisesti menestyneen debattijoukkueen jäsen, hän on erittäin kokenut debatoinnin kouluttaja ja tuomari jopa kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.

Hän on ollut merkittävä tukija omassa kamarissaan erityisesti nuoremmille jäsenille. Oman puheenjohtajavuotensa jälkeen hän on tukenut uusia puheenjohtajia innostamalla ja kannustamalla. Hänen valoisa luonteensa ja huumorintajunsa eivät jätä ketään kylmäksi.

 

matti_airaksinenMATTI AIRAKSINEN #75397

Matti Airaksinen Pirkanmaan Nuorkauppakamarista on ollut erittäin aktiivinen koko kamariuransa ajan. Hän on toiminut kahden kamarin hallituksessa sekä toiminut aktiivisesti alueellisella että kansallisella tasolla mm. Suomen Nuorkauppakamarien viestintäjohtajana 2012. Hän on aktiivisesti painottanut kamarin tarjoamia verkostoitumismahdollisuuksia, innostanut jäseniä ja koejäseniä osallistumaan kokouksiin ja tapaamaan uusia ihmisiä. Hän on omalla esimerkillään kannustanut muita jäseniä nostamaan kamarin toiminnan täysin uudelle tasolle ja vahvistanut uskoa tulevaan lopetusuhan alla oleville kamarille luomalla jotakin uutta ja mullistavaa. Merkittävin nuorkauppakamariaikainen Airaksisen saavutus on ollut Pirkanmaan Nuorokauppakamarin perustaminen.

Matti Airaksinen on erityisesti kunnostautunut koulutustoiminnassa. Hän osallistui ensimmäiseen kouluttajakouluun vuonna 2006 ja on ollut siitä lähtien hyvin aktiivinen ja pidetty kouluttaja. Koulutuksia hän on pitänyt säännöllisesti alueellisissa ja kansallisissa koulutuksissa, ja vieraillut kouluttamassa naapurikamareissakin. Matti on JC-uransa aikana nähty yli 20 aluekokouksessa, yli 15 kansallisessa kokouksessa ja 2 kansainvälisessä kokouksessa. Airaksinen on aikanaan käynnistänyt omien sanojensa mukaan “pienen, helpon projektin”, joka päätyi kansainväliseksi uutissensaatioksi (Positiivinen Talousuutinen).

 

JUSSI KORPELA #75394jussi-korpela-300x265

Jussi Korpela Porin Nuorkauppakamarista on ollut erittäin aktiivinen koko kamariuransa ajan toimien useissa eri tehtävissä omassa kamarissaan, alueellisella ja kansallisella tasolla. Hänen ehdoton vahvuutensa on ihmisten innostaminen ja hän onkin omalla esimerkillään saanut monet koejäsenet ja jäsenet innostumaan kamaritoiminnasta ja heittäytymään uusiin haasteisiin. Hän on hyväntuulisuuden perikuva, jonka seurassa ei milloinkaan ole tylsää.

Jussi on osallistunut kamariuransa aikana 2 maailmankokoukseen, 3 eurooppakokoukseen, 30 alue- ja kansalliseen kokoukseen lisäksi hän on käynyt läpi parisen kymmentä muuta alueellista ja kansallista tapahtumaa.

Hän on toiminut monelle tukijana, apuna ja tuonut hymyn silloinkin kun ollut vaikeampaa. Tämä tuhansien tarinoiden mies kantaa sisällään yhtä suurinta jc-sydäntä, jatkossa myös ikuisesti.

You may also like...