Uusia Senaattoreita syksyllä!

KRISTIINA MENDES #75395kristiina_medes_300x300px

”Kristiina Mendes Helsingin Nuorkauppakamarin PRES vuodelta 2008 on palkittu senaattorin arvonimella 3.9.2016 ja aiheesta. Kristiina on osallistunut yli kolmeenkymmeneen JC projektiin uransa aikana. Kun senaattorijulkistustilaisuudessa senaattori Tero J Kauppinen kuvaili Kristiinan olevan sellainen JC luottopakki, se ei voisi olla osuvammin sanottu. Jos projekti on kaivannut jäsenekseen tekevää asennetta ja terävää päätä on  Kristiina ollut aina mukana auttamassa projektia raiteilleen. Kristiina on tullut monelle suomalaiselle ja ulkomaiselle JC:lle tutuksi sillä hän on osallistunut viiteenkymmeneenkahteen kansalliseen ja kansainväliseen JC kokoukseen. Kristiinasta  saa Suomen Senaatti sellaisen aktiivisen jäsenen josta me muut voimme ottaa mallia.”

 

PAULA KOPONEN #75390paula_koponen_300x300px

Paula Koponen on ollut Warkauden Nuorkauppakamarin aktiivinen jäsen jo 11 vuoden ajan. Tuo aika on pitänyt sisällään niin projekti- kuin kokouspäällikkyyksiä sekä monia eri hallitusvirkoja. Vuonna 2013 Paula toimi Warkauden Nuorkauppakamarin puheenjohtajana kamarin 50-vuotis juhlavuotena.

Paula on osallistunut useisiin kokouksiin niin alueella, kansallisella tasolla sekä Eurooppakokouksiin, yhteensä kokouksia onkin kertynyt 34. Hän on toiminut alueella D aluetapahtumapäällikkönä sekä Vuoden Nuori johtaja aluekilpailupäällikkönä.

Warkauden Nuorkauppakamarille Paula on ollut todellinen helmi – aktiivinen innostamaan uusia jäseniä mukaan toimintaan sekä auttamaan jäseniä jc-urallaan eteenpäin. Koko kamariuransa ajan hän on ollut kamarimme aktiivisempia osallistujia niin projekteissa kuin koulutuksissakin. Warkaus saa Paulasta varmasti aktiivisen senaattorin!

 

MIIKA NATUNEN #75391miika_natunen_300x300px

Miika Natunen on  ollut Joensuun Nuorkauppakamarin jäsen vuodesta 2010 lähtien. Pian liittymisen jälkeen hän lähti mukaan kamarin kehittämiseen hallituksessa. Hallitusvirkoja kertyi useita kunnes kamarin puheenjohtajuus koitti vuonna 2014.  Hän on osallistunut kymmeniin alueellisiin, kansallisiin sekä kansainvälisiin kokouksiin. Vuonna 2016 hän toimi D-alueen alueviestintäpäällikkönä. Miika toimii rakennusalan yrittäjänä Joensuussa ja hänet tunnetaan myös ilmailunharrastajana. Hän on myös JCI Finland Foundation -lahjoittaja

 

 

HANNA HÄPPÖLÄ #75389hanna_happola_300x300px

Hanna Häppölä on ollut erittäin aktiivinen JC koko kamariuransa ajan. Omassa kotikamarissaan Riihimäen – Hyvinkään Seudun Nuorkauppakamarissa hän on ollut positiivinen roolimalli innostaen muita jäseniä aktiiviseen toimintaan. Hän on toiminut hallitusvirassa jokaisena vuonna liittymisestään lähtien ja vetänyt lukemattomia paikallisia projekteja. Omana puheenjohtajavuotenaan hän innosti omalla esimerkillään muita jäseniä nostamaan kamarin toiminnan täysin uudelle tasolle ja loi uskoa tulevaan lopetusuhan alla riutuneelle kamarille.

Hanna on ollut aktiivinen myös alueellisella ja kansallisella tasolla. Hän on toiminut useassa alueellisessa virassa, kouluttajana kansallisella tasolla sekä edustanut kamariaan puhe- ja debattikilpailuissa. Ennenkaikkea hän on edistänyt kamarien välistä yhteistyötä aluerajat ylittäen ja tehnyt kamaritoimintaa tunnetuksi paikallisen Kauppakamarin valiokuntatyön kautta viimeisen kuuden vuoden ajan. Hän on aktiivisesti painottanut kamarin tarjoamia verkostoitumismahdollisuuksia, ja innostanut jäseniä ja koejäseniä osallistumaan kokouksiin ja tapaamaan uusia ihmisiä. Hän on aina kulkenut silmät auki ja innostanut uusia koejäseniä kamaritoimintaan – ja houkutellut tekijöitä myös muihin naapurikamareihin.

Erityisesti Hanna Häppölä on kunnostautunut koulutustoiminnassa. Hän osallistui ensimmäiseen kouluttajakouluun vuonna 2011 ja on ollut siitä lähtien erittäin aktiivinen ja pidetty kouluttaja. Hän on kouluttanut säännöllisesti alueellisissa ja kansallisissa koulutuksissa, ja vieraillut niiden välillä kouluttamassa naapurikamareissakin. Hänen panoksensa on huikea etenkin Start-koulutusten vetäjänä, joita hänellä on takaan eri kokouksissa jo kymmenkunta. Myös tänään täällä hän on vetänyt kaksi koulutusta, joihin moni teistäkin ehti osallistua.

 

JANI SUND #74546jani_sund_300x300px

Jani Sund on toiminut aktiivisesti nuorkauppakamarissa jo 11 vuoden ajan. Tuona aikana Jani on hoitanut monia virkoja omassa kamarissa, alueella ja kansallisella tasolla. Kamaritasolla on kuuden hallitusvuoden aikana ollut 9 eri virkaa. Vuonna 2008 hän toimi Imatran Nuorkauppakamarin puheenjohtajana.

Hän on osallistunut useisiin kokouksiin alueella, kansallisella tasolla sekä Eurooppa- ja maailmankokouksissa. Hän on toiminut Tuottava Idea -kilpailun kansallisena ja alueellisena päällikkönä, aluepalkintopäällikkönä sekä kansallisena palkintotuomarina, että  Eurooppa- ja Maailmanpalkintojen palkintotuomarina.

Imatran Nuorkauppakamarille Janilla on ollut hyvin merkittävä ja huomattava vaikutus. Koko kamariaikansa hän on ollut yksi aktiivisimmista jäsenistä. Hän on ollut kamarin nostava ja kantava voima. Jani on ollut aina paikalla kun apua tarvitaan ja auttaa aina hymyssä suin. Voisikin sanoa, että hän on yhtä kuin kamarimme – kun puhutaan Imatrasta, ei voi olla puhumatta Janista!

 

MARI SUORANTA #75387mari_suoranta_300x300px

Missä tämä henkilö on, siellä tapahtuu. Mari Suoranta on levittänyt positiivista asennettaan ja energiaansa koko yhdeksänvuotisen kamariuransa – ilman hengähdystaukoja – innostaen ihmisiä ympärillään kehittymään. Sen lisäksi, että hän on ollut koko uransa ajan yksi oman kamarinsa aktiivisimmista jäsenistä, hän on osallistunut hengästyttäviin 18 kansalliseen ja 14 kansainväliseen konferenssiin, hoitanut projekteja ja virkoja omassa kamarissa, alueellisella ja kansallisella tasolla sekä toiminut kotikamarinsa Jyväskylän Nuorkauppakamarin twinning-toiminnan tukijalkana.

 

 

KIMMO PITKÄNEN #75386kimmo_pitkanen_300x300px

Kimmo Pitkänen on ollut erittäin aktiivinen JCI-järjestössä kymmenen vuoden ajan. Hän on toiminut oman kamarinsa
jokaisessa hallitusvirassa sekä Alue C:n aluejohtajana vuonna 2012. Kimmon hyvät sosiaaliset taidot sekä positiivinen ja periksi antamaton asenne ovat vieneet häntä eteenpäin kamariuralla. Hän on aina halunnut oppia uutta ja uusia toimintatapoja. Hän on halunnut kehittää johtamistaitojaan ja siksi hakeutunut haastavampiin tehtäviin tässä järjestössä. Kimmo on ollut aina hyvin sitoutunut omaan kamariin sekä JCI -järjestöön. Hän on edustanut Muuramen Seudun Nuorkauppakamaria useissa alueellisissa sekä kansallisissa kokouksissa ja toimi kokouspäällikkönä Alue C:n aluevaalikokouksessa syyskuussa 2016. Aluejohtajana hän oli rakentamassa suht uuden alueen organisaatiota ja identiteettiä sekä kehittämässä sen toimintoja. Kimmon asiantuntemus ja kokemus ovat olleet suuri voimavara omalle kamarille ja tulee sitä olemaan myös tästä eteenpäin.

 

NIINA HÄMÄLÄINEN #75385niina_hamalainen_300x300px

Niina Hämäläinen on ollut Muuramen Seudun Nuorkauppakamarin jäsen vuodesta 2011. Tänä aikana hänet on opittu tuntemaan aktiivisena luotettavana tekijänä ja hyvänä ystävänä jäsenten keskuudessa. Oman kamarinsa ulkopuolella hän on toiminut muun muassa Strategia 2020 -tiimin jäsenenä ja Vuoden Nuori Johtaja -kilpailun kansallisena päällikkönä.

You may also like...