Grow with The Flow – Senaattoriohjelma

Grow with The Flow -aluevaalikokouksessa on Senaattoreillekin mahtava Flow´n antaja. Puhumattakaan muiden jiiceiden ja senaattorien tapaamisesta. Senaattoreille olemme laatineet ainutlaatuisen ohjelman. Edessä on ennen näkemätöntä säihkettä ja sanan säilän kalketta. Edessä on yksi merkittävimmistä kohtaamisista syksyllä 2016. Senaattoriohjelma kutsuu senaattorit kokemaan FLOW:n alueen vaalikokouksen yhteyteen.

PERJANTAINA HALUTAAN MILJONÄÄREIKSI

Perjantaina senaattoriohjelma starttaa klo 18.00 Gustavelundissa Halutaan Miljonääreiksi –kisailulla. Mukana mielenkiintoisia persoonia, haastavia ajankohtaisia kysymyksiä niin arjesta, juhlasta, maailmasta, kuntapolitiikasta ja vähän valtakunnallisestakin. Tule mukaan nauttimaan kihisevästä tunnelmasta ja näkemään kuka kaupunginjohtaja, kuka kunnanjohtaja ja ketkä kansanedustajat ovatkaan kisailijoina tänään! ”Jaajona” KUNKKu-kunniajäsen Pekka Raitala. Vieraita hemmotellaan luonnollisesti asiaan kuuluvilla virvokkeilla.

LAUANTAINA SENAATIN SPELIT VEIKKAUKSELLA

Oletko nähnyt livenä lottokonetta? Jos et, niin nyt siihen on mahdollisuus! Tai pelannut Spelejä? Nyt voit! Lauantaina vierailemme Veikkauksen pääkonttorilla Veikkauksen toimitusjohtaja Juha Koposen (#66654) vieraina. Edessä on yksi merkittävimmistä muutoksista suomalaisessa yhteiskunnassa, kun Veikkaus, RAY ja Fintoto yhdistyvät. Tästäkin kuulemme ja nautimme toki pelien tuomasta jännityksestä. Ainutlaatuinen mahdollisuus viettää lauantaipäivää. Gustavelundiin palaamme juuri sopivasti seuraamaan vaalitenttejä.

Rekkaroidu tästä ja Koe Grow With The Flow!

Lisätietoja senaattoriohjelmasta
Pirjo Kivistö #66254
p. 040 560 4546

Voit vaihtoehtoisesti osallistua Grow with The Flow –Aluevaalikokouksen koulutuksiin.

Voi halutessasi osallistua jiiceiden kanssa mahtaviin Flow´n koulutuksiin. Ne on jaettu kolmeen eri linjaan, joista voit valita omaan tilanteeseesi parhaiten sopivan. Voit keskittyä henkilökohtaiseen kehittymiseen, sosiaaliseen verkostoitumiseen tai urakehityksen edistämiseen. Jokaiseen linjaan kuuluu 2 x 1 h mittainen koulutus, jotka toimivat käynnistäjinä henkilökohtaiselle kasvuprosessille. Jokaisella koulutuslinjalla on oma kummi. Hän toimii ryhmän ja kouluttajan haastajana sekä johdattaa osallistujat mentoroinnin maailmaan. Saatat saada kipinän mentorointiohjelman käynnistämiseen omassa kamarissasi?!

Kysy mentoroinnista lisää KUNKKu ry:n senaattoreilta. He ovat olleet innolla ja tarmolla mukana jakamassa taitojaan ja tietojaan jo kahdesti järjestetyssä KUNKKu mentorointiohjelmassa.

Lisätietoja ja vastauksia kysymyksiisi Grow With The Flow´n kokouksen osalta saat lähettämällä postia meille
info@growwiththeflow.fi

Kokousjärjestäjän kotisivuilta ajankohtaisemmat tiedot: 

http://www.growwiththeflow.fi/senaattori/

You may also like...