JCI eli nuorkauppakamari – 100 vuotta vaikuttaavaa paikallistoimintaa

Suomen Nuorkauppakamarit ry piti vaalikokousta  menneenä viikonloppuna Levillä, jossa myös suuri osa jäsenistöstä juhlisti nuorkauppakamarin maailmanlaajuista 100-vuotista taivalta. Tiistai 13.10. on JCI:n (Junior Chamber International) perustamispäivä, jota juhlistetaan erityisessä juhlatilaisuudessa Helsingissä.

Suomen Nuorkauppakamarit ry on yhteiskunnallinen vaikuttaja ja kestävän johtajuuden edistäjä. Nuorkauppakamarilaiset kehittävät yhteiskuntaa ja johtajuutta paremman tulevaisuuden turvaamiseksi. Nuorkauppakamari on noin 5 000 suomalaisen ja 200.000 kansainvälisen vaikuttajan kontaktiverkosto. Toiminta on tarkoitettu työelämässä oleville alle 40-vuotiaille, joille järjestön arvot – itsensä kehittäminen, kansainvälisyys ja johtaminen – ovat tärkeitä.

Suomen Senaatin pääasiallinen tehtävä on tukea ja auttaa paikallisia nuorkauppakamareita ja edistää niiden toimintaa.

Paikallistoiminta on nuorkauppakamarin suola!

Nuorkauppakamari?

https://youtu.be/M0I6mE9VnK0

Katso tästä video mitä nuorkauppakamarilaiset ovat aikaan saaneet viime vuosina!

You may also like...