JCI eli nuorkauppakamari – 100 vuotta vaikuttaavaa paikallistoimintaa

Suomen Nuorkauppakamarit ry piti vaalikokousta  menneenä viikonloppuna Levillä, jossa myös suuri osa jäsenistöstä juhlisti nuorkauppakamarin maailmanlaajuista 100-vuotista taivalta. Tiistai 13.10. on JCI:n (Junior Chamber International) perustamispäivä, jota juhlistetaan erityisessä juhlatilaisuudessa Helsingissä.

Suomen Nuorkauppakamarit ry on yhteiskunnallinen vaikuttaja ja kestävän johtajuuden edistäjä. Nuorkauppakamarilaiset kehittävät yhteiskuntaa ja johtajuutta paremman tulevaisuuden turvaamiseksi. Nuorkauppakamari on noin 5 000 suomalaisen ja 200.000 kansainvälisen vaikuttajan kontaktiverkosto. Toiminta on tarkoitettu työelämässä oleville alle 40-vuotiaille, joille järjestön arvot – itsensä kehittäminen, kansainvälisyys ja johtaminen – ovat tärkeitä.

Suomen Senaatin pääasiallinen tehtävä on tukea ja auttaa paikallisia nuorkauppakamareita ja edistää niiden toimintaa.

Paikallistoiminta on nuorkauppakamarin suola!

Nuorkauppakamari?

Katso tästä video mitä nuorkauppakamarilaiset ovat aikaan saaneet viime vuosina!

You may also like...