SeAnators – Meri, Musiikki ja Memories kiittää laivaan astuneita!

Suomen Senaatin vuosikokous Kokkolassa 14.-16.8.2015

Laivamme irtosi satamasta jo aamupäivällä golfkisan ja ensimmäisen Tankar-risteilyn merkeissä. Golfkisan tulokset löytyvät tämän artikkelin liitteistä alareunasta. Onnea uudelle mestarille! Illalla kokosimme kokousväen hurjiin valokuviin tulojuhlassa. Kuvagalleria linkit löytyvät tämän artikkelin alareunasta. Kamarimme vetämä joukkuetietovisa sai senaattoreihin säpinää ja hetken vauhti oli kuin ennen vanhaa haasteiden edessä. Kamari joutuikin kovan tehtävän eteen laskiessaan tuloksia ja voittajan julkistus siirrettiin seuraavan aamun seminaariin.

Lauantaiaamuna saimme nauttia hienoista puheenvuoroista, joista ensimmäisen käytti tuorein senaattorimme Janne Viinikkala #74333. Tervetuloa joukkoomme! Seuraavana jatkoi kaupungin oma Janne Ylinen Halpa-Halli ketjun toimitusjohtaja. Saimme kuulla menestyvän yrityksen erilaisista arvoista ja siitä, kuinka omiin arvoihinsa kannattaa uskoa.  Seminaarin päätti kapellimestari Raimo Vertainen kertoen oman kokemuksensa orkesteroinnista. Guardia Nueva!

IMG_3258

Seminaarista osa suuntasi jälleen Tankarin saarelle, osa Neristaniin tutustumaan kaupungin vanhaan kaupunkiin sekä merimieshistoriaan. Loput suuntasivat yhteen alueemme venetehtaista, Linex-Boatiin Kälviälle. Venetehtaalla saimme kuulla, kuinka veneteollisuus on kehittynyt vuosien varrella ja mitä se on tänä päivänä mm. Venäjän viennissä. Kaikki lauantaipäivän ohjelmat päättyivät senaattoribaariin, jossa saimme nauttia vanhojen kokkolalaisten jc herrojen omasta bändistä. Merellistä musiikkia soitettiin jc henkeen smokissa.

Lauantai-ilta päättyi merellisiin maisemiin Suomen neljänneksi vanhimmalla purjehdusseuralla. Illan aikana vieraat saivat kuvauttaa itsensä taustanaan kaunis meri. Tunnelma oli katossa ja sitä ei latistanut edes kaupunginjohtajamme puhe, josta ei huumoria ja letkautuksia puuttunut. Paikallaolijat ymmärtävät kaiketi tämän jälkeen miksi Kokkolassa on niin mukava asua. Juhlapuheiden jälkeen tanssilava täyttyi Seilorisin sävelistä ja ilta päättyi tanssiaskeliin.

_MG_6523DSC_0058_MG_6897

Sunnuntaina kokouksessa tehtiin hyviä päätöksiä. Onnittelut uudelle puheenjohtajalle Jani Närhille! Onnittelut uudelle varapuheenjohtajalle Paula Holtarille! Ja onnittelut uusille hallituksen jäsenille Teijo Virtaselle ja Johanna Lundánille! Hienoja ihmisiä uuteen hallitukseen ja hienoja sinne onneksi jäikin, kiitos Pekka Nokso-Koivisto. SeAnators toivottaa onnistumisia tulevallekin hallitukselle!

Laivamme on saapunut turvallisesti satamaan ja SeAnators miehistöineen kiittää sekä kumartaa syvään kaikille vieraille! Kun saavutte uudelleen Kokkolaan, kokouspäälliköllä jäi muutama halaus sen varalle!

HiiOhoi ja kohtaamisiin! SeAnators miehistö!

Liitteet:

Tulojuhla
Poseerauskuvia
Tilannekuvia gaalasta
Kokouskuvia

Senaatin SM-Golfkisan tulokset

Kiitos kuvaajille erityisesti Keski-Pohjanmaan ammattiopiston opiskelijoille gaalakuvista!

You may also like...