Suomen Senaatin hallitus valittu kaudelle 2015-2016

Uuden hallituksen kokoonpano

Jani Närhi Hangon Nuorkauppakamarista on valittu Senaatin puheenjohtajaksi. Senaatin hallitukseen valittiin uuden puheenjohtajan lisäksi varapuheenjohtajaksi Paula Holtari Lappeenrannan Nuorkauppakamarista, hallituksen jäseniksi Suomen Nuorkauppakamarit ry:n vuoden 2015 puheenjohtaja Johanna Lundan Pirkanmaan Nuorkauppakamarista ja Teijo Virtanen Porin Nuorkauppakamarista. Hallitukseen kuuluu myös edellisen vuoden puheenjohtaja Pekka Nokso-Koivisto Kokkolan Nuorkauppakamarista.

DSC_0094_pekan_palkitsemine

Senaatin hallitusvirkailijoiksi kutsuttiin puheenjohtajan erikoisavustaja Kirsi Rönnqvist Espoon Nuorkauppakamarista, varapuheenjohtajan erikoisavustaja Hanna-Kaisa Koivisto Lahden nuorkauppakamarista, tekninen avustaja Petteri Peltovuori Helsinki-Itäväylän Nuorkauppakamarista sekä talouspäällikkö Helge Saarinen Joensuun Nuorkauppakamarista. Toimintavuosi huipentuu vuosikokoukseen 19-21.8.2016 Hangossa.

Senaatin hallituksen kokouksiin kutsutaan myös kansainvälisten asioiden edustaja Euroopan Senaatin varapuheenjohtaja Asko Männistö Kalajokilaakson Nuorkauppakamarista sekä alueLeaderit Teemu Levomäki Loimaan Nuorkauppakamarista alueelta A, Saara Liukkonen Mikkelin Nuorkauppakamarista alueelta B, Kari Ojala Jyväskylän Nuorkauppakamarista alueelta C sekä Matti Nevalainen Ylä-Savon Nuorkauppakamarista alueelta D.

Senaatin toiminnan painopistealueet kautena 2015-2016

Senaatin pääasiallinen tehtävä on tukea ja auttaa paikallisia nuorkauppakamareita ja edistää niiden toimintaa. Kokkolassa pidetyssä ensimmäisessä hallituksen kokouksessa mietittiin yhteistyön syventämistä senaatin ja nuorkauppakamaritoiminnan välillä siten, että saataisiin aikaiseksi konkreettisia toimenpiteitä. Hyvänä esimerkkinä paikallisesta toiminnasta on Keskuspuiston Nuorkauppakamarissa toteutettu ja Senaatin vuorovaikutuspalkinnolla palkittu projekti – ”Senaattiyhdysupseeri”.

Hallituksen yhteystiedot löydät: http://suomensenaatti.fi/hallitus/
DSC_0100_pekka_johanna_jani

You may also like...