Jani Närhi Hangon Nkk:sta ehdolla Suomen Senaatin puheenjohtajaksi

JANI NÄRHI #72514

562325_10151848798784759_464049268_n

Olen toiminut kuluvana kautena Suomen Senaatin varapuheenjohtajana, täten olen ehdokkaana Suomen Senaatin puheenjohtajaksi tulevalle kaudelle.

Minulle olisi suuri kunnia luotsata Suomen Senaattia. Teemani on ”Lähempänä kamaria”.

Tavoitteenani on jatkaa aikaisempien puheenjohtajien tekemää hyvää työtä niin vuorovaikuttamisen kuin verkostoitumisenkin saralla. Tarkoitan tällä sekä Senaatin sisällä tapahtuvaa että Senaatin ja Nuorkauppakamareiden välillä tapahtuvaa vuorovaikuttamista ja verkostoitumista.

Ajatukseni vuorovaikuttamiseen ja verkostoitumiseen senaatin sisällä, on nuorien ja varttuneempien senaattoreiden kohtaamisia. Näillä kohtaamisilla saadaan verkostoitumisien lisäksi eri sukupolvien näkemyksiä, hyviä käytänteitä, onnistumisia, hauskoja tapahtumia, kommelluksia muiden nuorempien senaattoreiden tietoisuuteen, joita he voivat edelleen kertoa omien kamareiden tilaisuuksissa ja tapahtumissa.

Tämä ajatus minulle syntyi ensimmäisessä Senaatin kokouksessa Mikkelissä, mihin osallistuin senaattorivaimoni avecina. En muista niin hauskoja ja antoisia nuorkauppakamaritapahtumia kuin Senaatin kokoukset ovat olleet. Ehkäpä tämä johtunee siitä että vihdoin meillä on aikaa toisillemme

Mikäli tulen valituksi niin toivotan teidät tervetulleeksi Hankoon ensi elokuun kolmantena viikonloppuna!

You may also like...