Terveiset EC2015 Istanbulista

Kesäkuun alkupäivinä Istanbulissa oli kohtuulliset olosuhteet. Lämpötila yli 20 astetta ja ajoittain pieniä sadekuuroja. Turkki valmistautui vaaleihin ja se näkyi katukuvassa ainakin Istanbulin keskustassa. Suomen delegaatin koko oli noin 100 Jayceeta ja senaattoreita noin 20. Osallistujia Istanbulissa oli kaikkiaan tarkastamattomien tietojen mukaan yli 1000. Tampereen Nkk:n delegaatio oli isoin Suomesta ja myös heidän iltatilaisuus EC 2016 markkinoinnin osalta onnistui loistavasti ja oli yksi Istanbulin kokouksen kohokohdista. Senaattoreiden keskuudessa oli paljon positiivista puhetta tulevasta Tampereen kokouksesta. Osa senaattoreista muisteli kaiholla aikaisempia Suomen EC-kokouksia yöttömine öineen ja hyvin organisoituine ohjelmineen. Istanbulin kokouksen järjestelyissä näkyi, ettei taustalla organisoinnissa ollut mukana sitoutunutta vapaaehtoistyövoimaa kamareista vaan osa oli ulkoistettu ”ammattilaisille”.

Johanna ja Pekka

Johanna ja Pekka iltagaala-asuissa


Euroopan Senaatin (ASE:n) varapuheenjohtajaksi valittiin Asko Männistö, joten meillä on painava edustus myös kansainvälisellä puolella. Tältäkin osin kohokohta on Tampereen EC2016 kokouksessa. Senaattoriohjelma huipentui senaattorilounaalle, jossa oli läsnä koko JCI:n johto. Maailmanjärjestön presidentti totesikin lounaspuheessaan, että Senaattoridelegaatti on EC2015 kokouksen suurin. Silmämääräisesti lounasvieraita oli noin 250.

Suomen Nuorkauppakamari oli erityisen hyvin mukana palkintogaalassa, jossa saimme useita merkittäviä sekä yksilö- että kamaripalkintoja. Lisäksi NP Johanna Lundán piti loistavan puheen JCI:n varapuheenjohtajaehdokkaana. Oli ilo olla mukana Suomen delegaatin jäsenenä, jossa Suomen liput olivat näyttävästi esillä.
Näillä tulevaisuuden eväillä etenemme kohti seuraavaa EC2016 kokousta Tampereella.

Senaatin terveisin
Pekka Nokso-Koivisto
#44368
Presidentti 2014-2015
JCI Senate in Finland

 

Presidentit

Euroopan Senaatin aikaisempia presidenttejä. Maailman Senaatin nykyinen presidentti ja vp.

Palkintogaala

Suomen liput hulmusivat palkintogaalassa.

Paul

Tuore Euroopan Senaatin puheenjohtaja Paul Hill ja senaattorilounaan pienimmällä ja suurimmalla numerolla olevat senaattorit esittelyssä.

You may also like...