Senaatin Poronkusema Levillä!

On aika rekisteröityä Levin vuosikokoukseen. Senaattorihotellina on Sokos Hotel Break Levi, joka toimii Senaatin Poronkuseman Base Campinä. Poronkusemasta päästään nauttimaan kunnolla lauantaina klo 12.00-16.00, jonka päälle vielä senaattorisauna. Porokusema ei takuulla ole tylsä, eikä takamus tuolissa liikaa kulu – sopiva annos kilpailuhenkeä on pelkästään hyväksi. Hengästymään ei täällä tosin pahemmin pääse.

lappi_ranua_poronkusema

Senaattorilounaalla on tarkoitus perehdyttää uudet tuoreet senaattorit senaatin syvimpään olemukseen. Tähän tarvitaan tietenkin sekä pieni- että suurinumeroisia senaattoreita runsain mitoin. Senaattoriushan johonkin sentään velvoittaa, on hyvä tietää – ja palauttaa mieliin – että mihin.

Pohjoisen senaattoritiimi toivottaa senaatin lämpimästi tervetulleeksi Porokusemaan!

http://www.kohtikorkeuksia.fi/

You may also like...