Kuuletko kutsun? Meri, musiikki ja memories…

Nyt on aika lyödä kesän kalenterit lukkoon Vuosikouksen osalta!
Ensimmäinen välisatama lähestyy tuota pikaa ja alus kiinnittyy hetkeksi laituriin. Mutta vain hetkeksi, jotta juuri Sinä ehdit mukaan miehistöön edullisella Early Bird -hinnalla.

Rekisteröidy merellisiin tunnelmiin edullisesti 15.5. mennessä TÄSTÄ. Lisätietoja kokouksesta kotisiuiltamme suomensenaatti.fi/vuosikokous.

Ilmoittaudu mukaan myös Vuosikokouksen kiehtoviin oheisohjelmiin, joissa kaikissa meri on vahvasti läsnä. Jos palat halusta päästä merelle ja haluat nauttia majakkasaaren maisemista, valintasi on Tankar -risteily. Jos sinussa asuu pieni kippari ja kaipaat vauhtia omaan arkeesi, tule mukaan yritysvierailulle, jossa pääsemme tutustumaan huipputason veneteollisuuteen. Merellisistä historiantarinoista kiinnostuneille Neristan -kaupunkkierros avaa ihan uuden maailman menneisiin aikoihin.

Miksi mennä merta edemmäksi kalaan, kun voi tulla Kokkolaan?

11128345_10152960916008978_1277161971_n

 

Olet saanut henkilökohtaisen kutsun Senaatin Vuosikokoukseen vuosikokous@suomensenaatti.fi sähköpostista. Vastaathan kutsuun mahdollisimman pian niin tiedämme oletko tulosssa Kokkolaan. Mikäli ei kutsua löydy voit tehdä rekisteröinnin kotisivujemme kautta.

You may also like...